Energetski obesek DREVO ŽIVLJENJA – SVETA GEOMETRIJA

Drevo življenja povezuje vse oblike stvarjenja. Obesek Drevo življenja nas spominja kdo smo, od kod prihajamo in zakaj živimo na tem čudovitem planetu. Nudi nam energetsko podporo pri doseganju vseh naših ciljev. Kaj dobiš z obeskom Drevo življenja?

 • Obesek vam pomaga pri uravnovešenju 7 glavnih čaker (7 kristalov), da je vaša energija pretočna;

 • Obesek vam pomaga pri ozemljitvi oz. videti resnico, kot globoke KORENINE, da bodo vaši cilji, želje in sanje postali realni ali bolj dosegljivi;

 • Obesek vam nudi oporo na vaši življenjski poti, kot trda opora DEBLA;

 • Obesek vas motivira, da lahko dosežete vse česar si želite, ter da vse poti vodijo k enemu cilju, tako kot VEJE drevesa segajo v nebo proti svetlobi;

 • S pomočjo obeska se zaveste svoje resnične moči in možnosti prebujenja v svoj avtentični (pravi) jaz, kot raznolikost LISTOV;

 • Obesek vam pomaga videti vaše talente s katerimi ste prišli na ta svet (vaše življenjsko poslanstvo), kot so PLODOVI na drevesu;

 • Obesek Drevo življenja predstavlja vaše življenje, ki vas energetsko podpira;

 • Vibracija ljubezni pa vam odpira srce in vas spominja kdo ste, od kod prihajate in zakaj živite. Vrnitev k samemu sebi, k svojemu avtentičnemu jazu. JAZ SEM.

Drevo je simbol življenja, ki se nenehno spreminja. Edina stalnica življenja samega je sprememba. Drevo življenja povezuje 3 plati življenja: podzavest (korenine); zavest (deblo in spodnje veje) in dušo oz. naše srce (veje, ki segajo v nebo proti svetlobi). Simbolično povezuje nebo in zemljo. Drevo življenja prikazuje naše borbe in želje; naše želje, da bi dosegli svetlobo. Drevo je postal skupni simbol življenja, prednikov, mitologij, duhovnih izkušenj in upanja za prihodnost, ki nas povzdigne v nebo oz. poveže z našo dušo. Prav vsi smo pomembni in vsak izmed nas prinaša na svet svoje talente ter pomaga naši mami zemlji dvigniti zavest za nov svet, novo zemljo. Svetloba, ki je v vseh nas, odpira naša srca, da lahko poletimo na krilih ljubezni. Mi smo ta večna in edina mogočnica LJUBEZEN, samo spomniti se moramo.

Vsi smo povezani med seboj preko srca, vsi smo eno, ena LJUBEZEN. Drevo življenja simbolizira prav to - LJUBEZEN, SVETLOBO, ŽIVLJENJE.

Energetski nakit Zavoda Odprto srce je napolnjen z univerzalno energijo vesolja in je informiran (programiran) tako, da nenehno sprejema svetlobo, kot nekakšen magnet. S torzijskim poljem sem ustvarila prenos informacij in ga uglasila na 528Hz, to je vibracija ljubezni. Vibracija ljubezni vam odpira srce in vas ponovno poveže z vašo dušo, da lažje zaživite svoj avtentični (pravi) jaz. Vibracija LJUBEZNI na lestvici človeške zavesti po Dr. David R. Hawkins predstavlja vašo moč, da zaživite svoj namen. Vibracija LJUBEZNI nas povezuje s čustvom čaščenja našega življenja, procesom razodetja in uvida v našo dušo ter našega poslanstva na zemlji, in s pogledom na naše življenje, ki je bolj prijazno in srečno.


Opozorilo! Obeska ne puščaj v vodi dlje časa (lahko ga le spereš pod vodo in hitro posušiš), saj s tem lahko potemni obesek oblit s srebrom.

SLIKA JE SIMBOLIČNA. Ker se kristali enakih vrst v naravi pojavljajo z različnimi vrednostmi substanc, prihaja do nihanj v intenzivnosti barv ter strukturi kristala.

Obesek Drevesa življenja brez verižice, s pisanimi kamenčki za uravnovešenje vseh čaker ter vibracijo ljubezni + DARILO (darilna škatlica, ki jo sestavite sami).

Pomen: živeti polno in zadovoljno življenje v ljubezni z odprtim srcem, biti srečen

Velikost obeska: 40x40 mm

Material: obesek je posrebren

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Energetski obesek DREVO ŽIVLJENJA - SVETA GEOMETRIJA

 • Šifra: Energetski obesek DREVO ŽIVLJENJA - SVETA GEOMETRIJA
 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • 22.00€

 • Brez DDV: 22.00€