Zbirka zgodb Spoznajte deklico Evo s planeta Juno nas vodi skozi spoznavanje naših misli, nas spodbuja, da ustvarimo svoje srčne želje, slavimo življenje, smo hvaležni in najdemo ljubezen v svojih srcih. Zgodbe nas popeljejo na čudovito potovanje, ki razkriva duhovno rast, preobrazbo in moč, ki leži v vsakem od nas.

Zgodba Prijatelji deklice Eve s planeta Juno nam odpira srce in nas spomni, da naj slavimo življenje. Med branjem začutimo veselje, srečo in radost do življenja. Poleg najmlajših bo zgodba gotovo pritegnila tudi odrasle bralce, saj odseva pomembne življenjske resnice in sporočilo, da življenje ni samoumevno.

Primerna je za otroke od drugega leta dalje, zaradi velikih tiskanih črk pa tudi za prve vaje v branju.

Slikanica starše usmerja, da svoje otroke navdihnejo, da razvijajo in uporabljajo domišljijo. Spomni nas na moč neskončne ljubezni, ki leži v vsakem od nas in čaka, da jo odkrijemo. Pripravite se, da vas navdihne, navduši in potolaži!

Mehka vezava, 22,0 x 22,0, 28 strani.

»Prijatelji deklice Eve s planeta Juno Deklica Eva živi na planetu Juno, kjer ima veliko prijateljev. Nekega dne se odločijo, da bodo pripravili zabavo za žirafo, ki ima rojstni dan. A kako naj to storijo, ne da bi ji izdali skrivnost? Eva se zadnji trenutek domisli odličnega odgovora - žirafi reče, da pripravljajo “praznovanje življenja”. Presenečenje uspe! Žirafa pravi, da je lepo praznovati rojstni dan, če lepše pa bi bilo praznovati življenje prav vsak dan. Zakaj tega ne bi storili tudi mi? Slikanica Sanje Žontar širi pozitivne vrednote, optimizem in veselje. Sporočilo odlično podpirajo preproste, svetle ilustracije Petre Batagelj.« Mag. Maja Črepinšek, revija Moj malček oktober 2017


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Prijatelji deklice Eve s planeta Juno

  • Avtor: Sanja Žontar
  • Šifra: Prijatelji deklice Eve s planeta Juno
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 22.00€

  • Brez DDV: 22.00€