Zbirka slikanic Spoznajte deklico Evo s planeta Juno nasvodi skozi spoznavanje svojih misli, nas spodbuja, da ustvarimo svoje srčneželje, slavimo življenje, smo hvaležni in najdemo ljubezen v svojih srcih. Slikanicenas popeljejo na čudovito potovanje, ki razkrivajo duhovno rast, preobrazbo inmoč, ki leži v vsakem od nas.

Zgodba Spoznajtedeklico Evo s planeta Juno nam odpira srce in omogoča jasno razumevanježivljenja. Med branjem se sprašujemo: kdo smo, kaj si želimo in zakaj živimo natem čudovitem planetu. Poleg najmlajših bo zgodba gotovo pritegnila tudi odraslebralce, saj odseva pomembne življenjske resnice in sporočilo, da to, kar misliš,tudi postaneš.

Primerna je za otroke od drugega leta dalje, zaradi velikihtiskanih črk pa tudi za prve vaje v branju.

Slikanica starše usmerja, da svojeotroke navdihnejo, da razvijajo in uporabljajo svojo domišljijo. Spomni nas namoč neskončne ljubezni, ki leži v vsakem od nas in čaka, da jo odkrijemo. Pripravitese, da vas navdihne, navduši in potolaži!

Mehka vezava, 22,0 x 22,0, 28 strani.

»Spoznajte deklico Evo s planeta Juno Sanja Žontar, ki je znana po slikanicah s pozitivnimi afirmacijami za otroke (Rada se imam, Rad živim), je ustvarila novo slikanico, ki spodbuja pozitivne misli in ustvarja spodbudno, ljubeče okolje, v katerem otrok raste varen in odprt za vse, kar je dobrega. Preprosta zgodba, ki jo bodo razumeli že majhni otroci, stran za stranjo razgrinja čudoviti planet Juno. »isto mlad je še. Sredi čudežne pokrajine živi le en sam otrok - deklica Eva, ki ji ni nikoli dolgčas, z njo pa je tudi medvedek Puhek... Slikanica je zelo primerna za večerno umirjanje, pa tudi za prvo samostojno branje. Ilustracije Petra Batagelj.« Mag. Maja Črepinšek, revija Moj malček junij 2017

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Spoznajte deklico Evo s planeta Juno

  • Šifra: Spoznajte deklico Evo s planeta Juno
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 15.00€

  • Brez DDV: 15.00€