Verižica srček Roževec – HARMONIJA LJUBEZNI

LASTNOSTI ROŽEVCA – LJUBEZEN, HARMONIJA

Roževec ali rožnati kremen je kamen ljubezni in se uporablja kot ljubezenski talisman.. Prinaša ljubezen, harmonijo in v nas prebuja svet čutenja. Spodbuja sprejemanje in odpuščanje, še zlasti učinkovit pa je pri težavah v ljubezenskih in drugih medosebnih odnosih. Vsebuje ženstveno energijo sočutja in miru, nežnosti in zdravilnosti, ter nege in tolažbe. V odnosih vzpostavlja harmonijo ter spodbuja brezpogojno ljubezen. Ugodno deluje pri nihanju razpoloženja, pretiranem čustvovanju, jezi in vzkipljivosti ter odpravlja ljubosumnost in bes. Običajno ga uporabljamo za pridobivanje in širjenje ljubezni ter prijateljstva. Roževec očisti in odpre srce na vseh ravneh. Je najboljši zdravitelj na čustvenem področju. Njegova vibracija prinaša mir. Pravijo mu tudi simbol ljubezni, saj prebuja romantična hrepenenja. S pomočjo Roževca bo ljubezen našla vas. Ker je Roževec povezan z ljubeznijo in s prijateljstvom, je zelo primeren kot darilo.

POMAGA PRI URAVNOTEŽENJU SRČNE ČAKRA (4. ČAKRA)

SRČNA ČAKRA v sanskrtu pomeni neomadeževano, nepokvarjeno. V vseh kulturah je srce simbol ljubezni, zato tudi energetsko središče ljubezni, sočutja, človečnosti in varnosti. Srčna čakra leži na sredi prsnega koša in vodi naše sposobnosti, da znamo brezpogojno ljubiti druge in tudi sebe. V sanskrtu srčna čakra oblikuje center celotnega sistema čaker in skrbi za povezavo med našimi temeljnimi potrebami in višjimi duhovnimi željami, med fizičnim in duhovnim.

Srčna čakra, ki je preveč aktivna, se lahko izraža kot ljubosumnost ali nadzorovano obnašanje, prenapetost, posesivnost in nesproščenost. Uravnoteženje srčne čakre lahko dosežemo s prizadevanjem po zdravem, dopolnjujočem odnosu in brezpogojni ljubezni. Enostavno: ljubite in bodite ljubljeni.

Območje telesnega vpliva: srce, pljuča, krvni obtok, prsni koš in roke. Motnje se kažejo kot srčne in pljučne bolezni, nepravilen krvni pritisk, prehladi, astma, bronhitis idr. Občutek osamljenosti, brezčutnost, egoizem, zatajevanje lastnih čustev, občutek žrtve v odnosu, strah pred zavrnitvijo in neravnotežje v dajanju in sprejemanju so spremljevalci neuravnotežene srčne čakre.

ROJSTNI KAMEN: BIK, KOZOROG, OVEN

Energetski nakit Zavoda Odprto srce je napolnjen z univerzalno energijo vesolja in je informiran (programiran) tako, da nenehno sprejema svetlobo, kot nekakšen magnet. S torzijskim poljem sem ustvarila prenos informacij in ga uglasila na 528Hz, to je vibracija ljubezni. Vibracija ljubezni vam odpira srce in vas ponovno poveže z vašo dušo, da lažje zaživite svoj avtentični (pravi) jaz. Vibracija LJUBEZNI na lestvici človeške zavesti po Dr. David R. Hawkins predstavlja vašo moč, da zaživite svoj namen. Vibracija LJUBEZNI nas povezuje s čustvom čaščenja našega življenja, procesom razodetja in uvida v našo dušo ter našega poslanstva na zemlji, in s pogledom na naše življenje, ki je bolj prijazno in srečno.


Opozorilo! Kristala ne puščaj v vodi dlje časa (lahko ga le spereš pod vodo in hitro posušiš), saj s tem lahko potemni nosilec oblit s srebrom, na katerega je pripet kristal.

SLIKA JE SIMBOLIČNA. Ker se kristali enakih vrst v naravi pojavljajo z različnimi vrednostmi substanc, prihaja do nihanj v intenzivnosti barv ter strukturi kristala.

Obesek srček in verižica - z vibracijo ljubezni + DARILO (darilna škatlica, ki jo sestavite sami).

VELIKOST obeska: 2 x 2 cm

VERIŽICA dolžina: 46 cm

Material: verižica in obesek je posrebren.

 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Verižica srček ROŽEVEC - HARMONIJA LJUBEZNI

  • Šifra: Verižica srček ROŽEVEC - HARMONIJA LJUBEZNI
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 11.00€

  • Brez DDV: 11.00€