Delavnice

Zavod odprto srce izvaja DELAVNICE ODPIRANJA SRCA za POSAMEZNIKE.

1. DELAVNICE ZA POSAMEZNIKE

Vsak torek v prostorih Sožitja, Kapucinski trg 8, Škofja Loka (1. Nadstropje) ob 20 uri izvajamo MEDITACIJE SRCA. Meditacija traja cca. 1 uro. 

1. MEDITACIJA SRCA

Meditacije, ki jih izvajamo na delavnicah odpiranja srca temeljijo na znanosti v povezavi z duhovnostjo. Uporabljamo znanja, ki nam pomagajo, da se spustimo iz uma v srce, združimo aktivnosti leve in desne polovice možganov, najdemo notranji mir, ljubezen, kreativnost in veselje, aktiviramo gamma, theta in alfa valove v naših možganov, aktiviramo našo energije v telesu, čistimo energetske blokade v telesu (čakrah), spoznavamo svoja čustva in občutke ter se osredotočamo na čustva kot so: cenjenje, sočutje, hvaležnost in ljubezen, povezujemo se z univerzalno energijo, vizualiziramo in reprogramiramo svoj um, da nas podpira pri uresničevanju naših želja in sanj.

MOČ DELOVANJA MEDITACIJE SRCA - SKUPINSKA IZKUŠNJA SPREMINJANJA ŽIVLJENJA

Na Meditaciji srca vsak torek izberemo osebo za katero celotna skupina meditira za določen namen. Meditacijo srca skupina izvaja na dnevni bazi ob določeni uri za točno določeno osebo ter točno določen namen.

Na podlagi različnih znanstvenih študij je potrjeno, da meditacija srca, ki jo skupina izvaja z določenim namenom in za določeno osebo, VPLIVA in POMAGA vsem sodelujočim do boljšega zdravja, hipne ozdravitve, dviga vibracije, povečanja ljubezni do sebe, izboljšanja odnosov, povečanja dotoka denarja, ljubezni in obilja v vaše življenje, itd.

CILJ MEDITACIJ SRCA je postati avtentični jaz. Našli boste pot nazaj k sebi, prebudili svojo dušo in se spomnili kdo ste. Prebudili se boste v svoj resnični JAZ. JAZ SEM.

MEDITACIJA SRCA JE PRIMERNA ZA VSE, KI ŽELIJO NEKAJ NOVEGA, SVEŽEGA IN DRUGAČNEGA.PRIPOROČA SE TUDI VSEM, KI SE Z MEDITACIJO V ŽIVLJENJU ŠE NISO SREČALI, SAJ GRE ZA AKTIVNO MEDITACIJO V SODELOVANJU S SVOJIM SRCEM IN TELESOM.


2. DELAVNICE ODPIRANJA SRCA

Delavnice odpiranja srca so namenjene posamezniku, ki želi občutiti svoj pravi jaz. Svojo bit. Svojo dušo. Svoje srce. Da si prične odgovarjati na vprašanja kot so: Kdo sem jaz? Zakaj živim na tem čudovitem planetu? Kaj so moje srčne želje? Kaj so moje sanje? Kaj čutim ta trenutek? Kaj lahko ponudim svetu? Kaj mi šepeta srce? Kako lahko pozdravim svoje telo, um in čustva? Kakšna prepričanja imam? Kako lahko živim svoje sanje? Kako sem lahko bolj zavesten? Kako živim v sedanjem trenutku?... in da premaga strah pred življenjem in začnete živeti v svoji resnici.

Na delavnicah je poudarek na vajah, razumevanju, povezovanju in delovanju iz srca, zdravljenju, razvoju svoje lastne intuicije, kreativnosti in igrivosti ter reprogramiranju prepričanj. Na delavnicah se bomo naučili različnih tehnik, ki nam bodo pomagale dvigniti našo vibracijo, razširiti zavest in postati to, kar resnično smo.

SEZONA 2019:

- ODPRAVA ČUSTVENIH BLOKAD 

- REPROGRAMIRANJE PREPRIČANJ  pričetek delavnice v aprilu - 22.4.2019

- RAZVOJ INTUICIJE 

- KVANTNA MANIFESTACIJA NA NIVOJU DUŠE

CILJ DELAVNIC ODPIRANJA SRCA je, da udeleženci skozi proces lastne gradnje in razumevanja realnosti spoznajo svoj resnični jaz. Prepoznavanje kdo v resnici ste je osvobajajoče, saj se le ponovno spominjate tistega, kar ste nekdaj že vedeli. 


OBVEZNA PRIJAVA NA MEDITACIJE IN DELAVNICE, SAJ JE ŠTEVILO MEST OMEJENO.PRIJAVA NA MAIL: zavododprtosrce@gmail.com.


VABILO - DELAVNICA REPROGRAMIRANJE PREPRIČANJ - 22.4.2019

»IŠČI V SEBI, KAJTI TO, KAR SI ŽELIŠ, SI ŽE TI SAM.« RUMI

Na DELAVNICI REPROGRAMIRANJE PREPRIČANJ boste spoznali kako deluje vaš podzavestni in zavestni um, moč vaše izbire, delovanje vašega sistema prepričanj, novo znanost Epigentiko, različne tehnike za kontrolo zavestnega uma in reprogramiranje podzavestnega uma ter še veliko več.

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena vsem, ki želite spremeniti svoje življenje na bolje. S pomočjo znanja, različnih tehnik in vaše dnevne aktivnosti na proti vašemu cilju je uspeh za vaše novo življenje zagotovljen.

Kaj pridobite z delavnico Reprogramiranja prepričanj?

Spoznali boste, da so možgani kot mali razposajen otrok, ki potrebujejo nego in pozornost. Postali boste bolj zavestni svojih misli, na ta način boste lažje obvladovali vaše vsakdanje življenje, predvsem pa vaš osebni prostor. Lažje se boste izognili konfliktu in reakciji na vaš zunanji svet. Umirili boste svoje misli in s tem telo, da boste lažje pluli s tokom in uresničevali vaše želje. S spremenjenimi prepričanji oz. programi pa boste izgubili omejitve, ki ste jih do sedaj imeli na različnih področjih življenja. Približali se boste odgovoru: Kdo sem jaz?, saj se boste lahko videli v povsem novi luči.

Kako bo delavnica potekala?

Vsaka delavnica se bo pričela s kratko meditacijo, da boste lažje sledili znanju, ki vam ga bom podala. Na delavnici bo potrebno sodelovati interaktivno v ponavljanju gradiva in aktivnem sodelovanju pri izvajanju različnih tehnik.

Ko boste razumeli kaj delate in zakaj delate, potem za tem stoji vaš namen, ker boste imeli večje razumevanje in znanje. Brez tega, da razumete in pridobite znanje, ne boste vedeli zakaj bi to počeli.

VEČ KOT VESTE O TEM KAJ POČNETE IN ZAKAJ, BOLJŠI BODO REZULTATI.

Kako velika bo skupina na delavnici?

Delavnice delam vedno z maksimalno 8 udeleženci, zato da se lahko posvetim vsakemu posamezniku posebej.

Koliko časa bo delavnica trajala?

Delavnica Reprogramiranja prepričanj bo trajala 4 tedne.

Kdaj bo delavnica potekala?

Pričetek delavnice je v ponedeljek dne 22.4.2019. Delavnica bo trajala cca. 1,5 uri in sicer vsak ponedeljek ob 8 – 9.30 ure zvečer.

Kje bo delavnica potekala?

Vse delavnice Zavoda Odprto srce potekajo v prostorih Sožitja, 1. nad., Kapucinski trg 8, Škofja Loka.

Kakšen je prispevek za obisk delavnice?

Prispevek za obisk delavnice je 222 EUR.

Kako poteka rezervacija termina zaradi omejenega števila udeležencev?

Akontacija za rezervacijo termina znaša 50 EUR. V primeru, da se delavnice ne boste uspeli udeležiti vam akontacije ne vrnemo, vendar jo lahko uporabite za vse druge naše storitve.

Kako poteka plačilo prispevka oz. akontacije?

Plačilo akontacije nakažete na Zavod Odprto srce, Partizanska cesta 43, 4220 Škofja Loka TRR pri Abanki d.d.: SI56 0510 0801 4143 077.

Zaključek:

Če želite spremeniti vaše življenje, spremenite to kar mislite, to kar delate in to kar čutite. Znanje je pomembno za um, izkušnja za telo. VI USTVARJATE VAŠO REALNOST. Na vas pa je, da naredite prvi korak do spremembe na vašem potovanju, ki mu pravite življenje.

»Tudi potovanje, dolgo tisoče kilometrov, se začne z enim korakom.« Lao Tze

Pridružite se nam pri ustvarjanju novega sveta, skupaj nam bo uspelo.


IZKUŠNJE UDELEŽENCEV DELAVNICE SRCA:

"Moja duša je hrepenela in klicala na pomoč, in dan moje odrešitve, ki mi je močno spremenilo življenje je bil ko sem prvič prišla na Delavnico srca, ki jih izvaja Sanja. Proces spremembe je bil težak, saj mi je moj um konstantno prigovarjal, da dela na sebi ne potrebujem, ker se je telo upiralo spremembi tako zelo, da me je praktično vse bolelo (driske, prehladi, zgaga,…). To je bil boj, ki sem ga imela sama s seboj. Sanja mi je pri tem pomagala, da sem vztrajala in razumela, da je to naravni del procesa, ker se telo upira spremembi. Zato sem vztrajala in dnevno izvajala vaje, ki smo se jih naučili na Delavnici srca in stanje se je počasi začelo izboljševati. Zaupala sem v proces in verjela, da je moja pot spominjanja kdo v resnici sem vsak dan korak bližje moji realnosti. Priznam, da je vsak torek moj najlepši dan v tednu in delavnice srca mi pogrejejo srce. Na delavnicah srca uživam, meditiram, se smejim, se veselim. Moji demoni so izginili, saj se sama ne zapletam več v drame (svoje in drugih ljudi). Ljubim življenje, saj razumem, da sem za svoje življenje (občutke, misli, dejanja) odgovorna prav jaz sama. Življenje je zame postalo preprosto. Hvaležna sem Sanji, za vse kar me je naučila".Adrijana

"Meditacija srca me je že ob prvem obisku sprostila in umirila moje misli. Ni mi bilo lahko v zadnjem času, iskala sem sebe in kako se postaviti na noge ter začeti novo pot. Ko sem prišla v stik s Sanjo, so se mi začele stvari odvijati. Ob druženju na meditaciji srca je breme, ki sem ga nosila v srcu, začel izginjati, začela sem lažje dihati, spati, pomirila je glavo in misli, ki so se kopičile noč in dan. Ponovno sem začela gledati pozitivno na življenje, na vse priložnosti, ki lahko pridejo in se s tem ponovno odprla življenju. Na meditaciji srca sem spoznala tehnike, s katerimi sem bolje spoznala sebe in svoj notranji svet, začela sem se ponovno odpirati ljudem in dopustila sem sebi ponovno vzpostaviti stik s seboj. Začela sem spreminjati svoje vzorce, zaradi katerih sem se vrtela brez napredka, ali je bilo to na poslovnem ali partnerskem področju. Dopustila sem sama sebi biti srečna v življenju. Naučena sem bila delovati po določenem vzorcu, ki so mi ga predali starši in družba. Vseskozi pa sem močno čutila, da to ni tisto, kar je moja resnica in da je nekaj več. Z meditacijo srca sem si dopustila sprejeti sebe in svoj resnični jaz ter situacijo v kateri sem. Zavestno sem se začela odločati o svojem življenju in nehala čakati, da "me nekdo reši". Hvala draga Sanja za čudovito podporo in pozitivno energijo, hvaležnost da sem del skupine meditacija srca, za topel sprejem, ljubezen in sočutje. "Tanja

Na Sanjine delavnice rada hodim, ker delamo konkretne vaje, npr. spreminjanje nekoristnih prepričanj oz. podzavestnih programov v pozitivne. Skupinska dinamika mi pomaga, da grem skozi ta proces lažje in hitreje. Na delavnici dobimo napotke, kaj naj delamo med tednom. Če jih izvajam vsak dan, imam vedno neko lepo izkušnjo, npr. razrešim neko težavo, izboljšam odnos z nekom, sem bolj mirna. Dobre izkušnje me spodbujajo, da delam naprej in da sem vztrajna pod srčnim vodstvom Sanje.

»Ko sem zaprl oči, po nekaj vzdihih in izdihih sem začutil močan pretok energije skozi noge po telesu navzgor. Občutek po glavi je bil kot, da me nekdo rahlo masira po čelu in temenu. Za zaprtimi očmi se je pojavila močna svetloba, ki se je iz zlato bele barve spreminjala in prelivala v vijolično in modro. V beli svetlobi se je prikazal kot nekaj podobnega vijoličnemu oblaku, ki se je spremenil v nekaj zelo podobno očesu. Težko je najti prave besede s katerimi bi opisal to “dogajanje”. Občutek energije ki teče skozi telo je bil enostavno božanski. Roke in noge so bile tako težke, da se jih ni dalo premakniti, a hkrati je bil občutek lahkotnosti in lebdenja. Skratka enkratna in nepozabna izkušnja.« Damjan, Šk. Loka

»Draga Sanja, zelo rada hodim na tvoje Delavnice odpiranja srca, ker čutim tvojo pozitivno energijo in ob tvojem nasmehu, se smeji tudi moje srce. Hvala, ker si me naučila, da se več smejim, pravilno diham in vidim življenje v čisto drugačni luči, kot do sedaj. Življenje je postalo lažje in počutim se kot, da sem “zaljubljena” v življenje. Hvala za čudovito razlago tehnik meditacije, malo se še ne znam sprostit ampak počasi se odpiram. Meditacija srca zadnji torek je bila res dobra, videla sem kako pojem, kaj mi sporoča moje srce, moja dušica, ki je prej nisem hotela slišati. Duša mi je sporočila, naj se spremenim, tako da sama odločam o svojem življenju, o tem kaj bom in kaj ne bom počela. Najbolj mi je bilo zanimivo, ko sem odprla oči in sem videla okrog tebe, draga Sanja, tak lep pašček svetlobe. Prečudovit občutek lepe energije, oprosti ne znam dobro opisati. Življenje je lepše več se smejim, negativne misli spreminjam v pozitivne. Delavnica mi daje veliko tople zdrave ljubeznive energije. Draga Sanja hvala, ker te imam in hvala, ker postajam boljši človek.«Adrijana, Šk. Loka

Če vas pokliče srce smo mi tu za vas, da vam pomagamo ustvarjati čudeže!

Veselimo se vašega prispevka k svetu in vas spodbujamo na vaši poti, da sledite vašim sanjam. V povezovanju in sodelovanju je moč. Pridružite se nam pri ustvarjanju novega sveta. Skupaj nam bo uspelo!

Več informacij lahko pridobite na GSM: 040 55 44 31 ali mail: zavododprtosrce@gmail.com.