Delavnice

Zavod odprto srce izvaja DELAVNICE ODPIRANJA SRCA za SKUPINE IN PODJETJA.



1. DELAVNICE ZA SKUPINE

Vsak torek v prostorih Sožitja, Kapucinski trg 8, Škofja Loka (1. Nadstropje) ob 20 uri izvajamo MEDITACIJE SRCA. Meditacija traja cca. 1 uro. 

1. MEDITACIJA SRCA

Meditacije, ki jih izvajamo na delavnicah odpiranja srca temeljijo na znanosti v povezavi z duhovnostjo. Uporabljamo znanja, ki nam pomagajo, da se spustimo iz uma v srce, združimo aktivnosti leve in desne polovice možganov, najdemo notranji mir, ljubezen, kreativnost in veselje, aktiviramo gamma in alfa valove v naših možganov, aktiviramo našo energije v telesu, čistimo energetske blokade v telesu (čakrah), spoznavamo svoja čustva in občutke ter se osredotočamo na čustva kot so: cenjenje, sočutje, hvaležnost in ljubezen, povezujemo se navzgor in navzdol z univerzalno energijo, vizualiziramo in reprogramiramo svoj um, da nas podpira pri uresničevanju naših želja in sanj.

CILJ MEDITACIJ SRCA je postati avtentični jaz. Našli boste pot nazaj k sebi, prebudili svojo dušo in se spomnili kdo ste. Prebudili se boste v svoj resnični JAZ. JAZ SEM.

MEDITACIJA SRCA JE PRIMERNA ZA VSE, KI ŽELIJO NEKAJ NOVEGA, SVEŽEGA IN DRUGAČNEGA.PRIPOROČA SE TUDI VSEM, KI SE Z MEDITACIJO V ŽIVLJENJU ŠE NISO SREČALI, SAJ GRE ZA AKTIVNO MEDITACIJO V SODELOVANJU S SVOJIM SRCEM IN TELESOM.


IZKUŠNJE UDELEŽENCEV MEDITACIJE SRCA:

»Ko sem zaprl oči, po nekaj vzdihih in izdihih sem začutil močan pretok energije skozi noge po telesu navzgor. Občutek po glavi je bil kot, da me nekdo rahlo masira po čelu in temenu. Za zaprtimi očmi se je pojavila močna svetloba, ki se je iz zlato bele barve spreminjala in prelivala v vijolično in modro. V beli svetlobi se je prikazal kot nekaj podobnega vijoličnemu oblaku, ki se je spremenil v nekaj zelo podobno očesu. Težko je najti prave besede s katerimi bi opisal to “dogajanje”. Občutek energije ki teče skozi telo je bil enostavno božanski. Roke in noge so bile tako težke, da se jih ni dalo premakniti, a hkrati je bil občutek lahkotnosti in lebdenja. Skratka enkratna in nepozabna izkušnja.« Damjan, Šk. Loka

»Draga Sanja, zelo rada hodim na tvoje Delavnice odpiranja srca, ker čutim tvojo pozitivno energijo in ob tvojem nasmehu, se smeji tudi moje srce. Hvala, ker si me naučila, da se več smejim, pravilno diham in vidim življenje v čisto drugačni luči, kot do sedaj. Življenje je postalo lažje in počutim se kot, da sem “zaljubljena” v življenje. Hvala za čudovito razlago tehnik meditacije, malo se še ne znam sprostit ampak počasi se odpiram. Meditacija srca zadnji torek je bila res dobra, videla sem kako pojem, kaj mi sporoča moje srce, moja dušica, ki je prej nisem hotela slišati. Duša mi je sporočila, naj se spremenim, tako da sama odločam o svojem življenju, o tem kaj bom in kaj ne bom počela. Najbolj mi je bilo zanimivo, ko sem odprla oči in sem videla okrog tebe, draga Sanja, tak lep pašček svetlobe. Prečudovit občutek lepe energije, oprosti ne znam dobro opisati. Življenje je lepše več se smejim, negativne misli spreminjam v pozitivne. Delavnica mi daje veliko tople zdrave ljubeznive energije. Draga Sanja hvala, ker te imam in hvala, ker postajam boljši človek.«Adrijana, Šk. Loka


2. DELAVNICE ODPIRANJA SRCA

Delavnice odpiranja srca so namenjene posamezniku, ki želi občutiti svoj pravi jaz. Svojo bit. Svojo dušo. Svoje srce. Da si prične odgovarjati na vprašanja kot so: Kdo sem jaz? Zakaj živim na tem čudovitem planetu? Kaj so moje srčne želje? Kaj so moje sanje? Kaj čutim ta trenutek? Kaj lahko ponudim svetu? Kaj mi šepeta srce? Kako lahko pozdravim svoje telo, um in čustva? Kakšna prepričanja imam? Kako lahko živim svoje sanje? Kako sem lahko bolj zavesten? Kako živim v sedanjem trenutku?... Da premaga strah pred življenjem in začnete živeti v svoji resnici.

Na delavnicah je poudarek na vajah, razumevanju, povezovanju in delovanju iz srca, zdravljenju, razvoju svoje lastne intuicije, kreativnosti in igrivosti ter reprogramiranju uma.Na delavnicah se bomo naučili različnih tehnik, ki nam bodo pomagale dvigniti našo vibracijo, razširiti zavest in postati to, kar resnično smo.

Tehnike kot so:

• Meditacije,

• Zdravljenje na vseh nivojih - čiščenje čaker, sproščanje energetskih blokad, delo z energijami,itd.

• Razvoj intuicije,

• Reprogramiranje uma.

CILJ DELAVNIC ODPIRANJA SRCA je, da udeleženci zopet prebudijo svojega notranjega otroka ter mu končno dopustijo, da se prične igrati, zabavati in veseliti.

OBVEZNA PRIJAVA NA MEDITACIJE IN DELAVNICE, SAJ JE ŠTEVILO MEST OMEJENO.PRIJAVA NA MAIL: zavododprtosrce@gmail.com ali preko Facebook strani.



2. DELAVNICE ZA PODJETJA

1. TRENING ZAVESTNEGA USTVARJANJA IZ SRCA

Odgovornost in ljubezen do samega sebe. Spremeni sebe in spremenil boš svet.

»VČERAJ SEM BIL BISTER, ZATO SEM HOTEL SPREMENITI SVET. DANES SEM MODER, ZATO SPREMINJAM SEBE«. RUMI

TRENING vsebujejo 5 MODULOV.

Vsak od 5-ih modulov vsebuje predavanje, praktične vaje in meditacije. Trajanje posameznega modula približno 3 ure. Trening se priporoča 1 krat na teden. Trajanje modulov 5 tednov. Priporoča se do maksimalno 10 udeležencev na posamezni trening, zaradi bolj učinkovitega dela s posamezniki.

Za vsako podjetje posebej pripravimo načrt treninga/izobraževanja in seveda ustrezno ponudbo.

ZA VAS SMO POLEG TRENINGA ZAVESTNEGA USTVARJANJA IZ SRCA PRIPRAVILI TUDI:

1. PREDSTAVITVENI TRENING – Predstavitveni trening traja približno 1 uro. Na predstavitvenem treningu vam pripravimo kratko predavanje, vaje in meditacijo. Tako, da lahko dobite občutek kako naj bi TRENING ZAVESTNEGA USTVARJANJA IZ SRCA izgledal.

2. OBNOVITVENI TRENING – Obnovitveni trening traja približno 3 ure. Na obnovitvenem treningu bomo ponovili vaje in tehnike ter obnovili znanje, ki smo se ga naučili na TRENINGU ZAVESTNEGA USTVARJANJA IZ SRCA.


2. KOMU JE NAMENJEN TRENING ZAVESTNEGA USTVARJANJA IZ SRCA

»LJUDJE BODO POZABILI, KAJ STE GOVORILI, LJUDJE BODO POZABILI, KAJ STE NAREDILI, VENDAR NE BODO POZABILI, KAKO SO SE V VAŠI DRUŽBI POČUTILI. « Maya Angelou

Če se vaše podjetje ukvarja s prodajo in ponudbo raznih produktov, dejavnosti, uslug in storitev, so vaši zaposleni v stiku s kupci, potencialnimi strankami, ali samo želite vašim zaposlenim pomagati odpraviti stres, potem je takšen TRENING ZAVESTNEGA USTVARJA IZ SRCA pravi za vas.


VSE JE ENERGIJA

Vas in vaše zaposlene naučimo kako lahko z svojo lastno energijo in z močjo misli postanejo magnet za kupce in stranke, ter kako lahko dosegajo tudi druge dobre delovne rezultate. Naučimo jih obvladati stres in zavestnega delovanja iz srca s pomočjo kontrole misli.Energija človeka ni nič drugega kot skupek naših misli in čustev. Predvsem tistih, ki jih ne pokažemo in se jih ne zavedamo, ter mislimo, da so skrite. Vedeti morate, da se energija človeka zazna ali mi to želimo ali ne.

Npr. spomnite se ko ste neko osebo, ki je stopila skozi vrata v pisarno prvič videli in ste si že ustvarili mnenje o njej, čeprav še niti ni spregovorila. Podzavestno ste začutili njeno energijo in jo takoj opredelili glede na vaše občutke. Potem pa ko je oseba spregovorila, ste potrdili vaše občutke, npr. sej sem vedela, da bo ta nova sodelavka tečna, sem takoj začutila. Ne glede na to kaj človek počne, govori ali dela, imamo o njem svoje mnenje, ker začutimo njegovo energijo. Vsi ti procesi pa se dogajajo nezavedno. Zato je tako pomembno, da spoznamo sebe in svoje delovanje, ter svoja podzavestna prepričanja oz. programe. Kadar delujemo harmonično in usklajeno sami s seboj bo tudi naša energija dobra, tako se boste sami dobro počutili v svoji koži in tudi stranke ali kupci se bodo dobro počutile v vaši bližini. Zavedati se morate, da v prvi vrsti prodajate sebe in svojo lastno energijo, šele nato produkt ali storitev podjetja. Podjetje lahko na trgu ponuja še tako fantastičen izdelek, ki pa ga zaradi zaposlenih, ki imajo slabo energijo in nobene magnetne privlačnosti, ne bo uspel prodati na trgu v takšni meri kot želi. Da bi lažje pridobili kupce ali stranke, ne potrebujete manipulacij ali metod obvladovanja njihove osebnosti, ampak je potrebno spremeniti sebe in s tem svojo energijo.

Kadar je naša energija pozitivna in nabita z vibracijami sreče, dobre volje, veselja, radosti, strasti in miru, postanemo magnet in k sebi privlačimo ljudi, dogodke, dejanja, za katere smo prej mislili, da so nemogoči. K sebi začnemo privabljati čudeže!

Če vas pokliče srce smo mi tu za vas, da vam pomagamo ustvarjati čudeže!

Veselim se sodelovanja z vami!

Več informacij lahko pridobite na GSM: 040 55 44 31 ali mail: zavododprtosrce@gmail.com.


ZAHVALA

 

»Spoštovana ga. Sanja Žontar, V imenu Vista zavarovanje d.o.o in osebno mojem imenu, se vam želim iskreno zahvaliti za izobraževanje oz. TRENING ZAVESTNEGA USTVARJANJA IZ SRCA preko Zavoda Odprto srce. Odziv je bil s strani zaposlenih neverjeten in veseli smo, da smo z vašo pomočjo prisotnim pričarali nepozabne dopoldneve. Veselimo se tudi prihodnjega sodelovanja z vami in vam želimo veliko uspehov na vaši poslovni poti.« Marko Rogelj, direktor Vista zavarovanje d.o.o.