KAJ JE SVETA GEOMETRIJA - ROŽA ŽIVLJENJA


Vse slikanice, ki se prodajajo v naši spletni trgovini vsebujejo sveto geometrijo (poleg vibracije ljubezni). Zakaj? Preberite naprej.....

• Kaj je sveta geometrija?

Sveto geometrijo sestavljajo univerzalni vzorci, ki se uporabljajo v oblikovanju vsega v naši resničnosti. Vzorci svete geometrije so vtisnjeni in zabeleženi tudi v naši DNK, v vsaki molekuli in celici našega telesa. Sveta geometrija tvori tudi božansko matriko življenja, preko katere smo vsi povezani z vsem in preko katere dostopamo do vseh informacij, ki so kadar koli obstajale. Preko te božanske matrike vstopamo do informacij svoje duše, informacij, ki so bile zapisane v vseh naših preteklih življenjih. Je znanost in sveti jezik, ki vodi do razumevanja, na kakšen način je vesolje in življenje ustvarjeno. Uravnava človeško energijsko polje, ker vsebuje popoln informacijski sistem, ki je namenjen zdravljenju in rasti v mnogih dimenzijah, zato odpira višje ravni zavesti ter odklepa starodavne modrosti in moč.

• Kaj je Roža življenja?

Sveta geometrija rože življenja je tako stara kot svet. Vse v stvarstvu temelji na tem osnovnem vzorcu. Ta univerzalni vzorec so uporabljale vse stare kulture že v prazgodovini in v času nastajanja religij. To je vzorec, ki ga še danes pozna vsak Zemljan, ne glede na versko pripadnost. Roža življenja izžareva harmonijo svete geometrije in predstavlja neskončnost. Je vzorec življenja, po katerem je ustvarjeno stvarstvo in ki prepleta vse ustvarjeno. Roža življenja ponazarja povezanost vseh živih bitij, vezi, ki jih skoznje tke življenje, eno zavest, ki teče skozi vse. Grobo poenostavljeno lahko rečemo, da ta simbol pomeni življenje samo.


Z drugimi besedami, bi lahko rekli, da ROŽA ŽIVLJENJA budi vašo dušo, da se spomnite kdo ste, od kod prihajate in zakaj živite. Vaši malčki bodo knjigice, ki jih pišem vzljubili že samo ko jih bodo videli ali se jih dotaknili. Ne verjamete:) poskusite in nam sporočite vašo izkušnjo. Zelo bomo veseli vašega odziva. Prav tako pa si lahko preberete o odzivu drugih na naši spletni strani pod zavihek reference.


Z ljubeznijo,

Sanja