DOGODEK SPOZNAJTE SEBE IN TRANSFORMACIJA

Dogodek Tri principi s simpatičnim Gašperjem Orehek, v soboto, dne 9.4.2016 ob 18 uri v prostorih Sožitja, Kapucinski trg 8, Škofja Loka, 1. Nadstropje.

Dogodek je brezplačen.

Prisrčno vabljeni!

SPOZNANJE  SEBE IN TRANSFORMACIJA

Interaktivno predavanje, kjer bomo s pomočjo razumevanja Treh principov oz. "Prirojenega zdravja" odkrivali in spoznavali našo resnično identiteto.

Predavanje bo vodil Gašper Orehek. Gašper pomaga posameznikom odkriti njihovo resnično vrednost in sposobnost, da si ustvarijo in uživajo srečno in izpolnjujoče življenje. Ima sposobnost občutenja čustev drugih ali empatije, ki posameznika usmerijo na področja in misli, ki blokirajo samo spoznanje. Osnovni pristop njegovega dela je razumevanje, da je posameznik že sedaj celovit in popoln, in da mu ni potrebno “popravilo”. Ko ljudje zares izkusijo sebe in to doživijo na lastni koži, takrat se začnejo dogajati premiki v zavesti, spoznanja in spremembe.

Razumevanje Treh principov povzroči premike zavesti in spoznanje dela sebe, ki je nedotaknjen in poln novih možnosti. Prepoznavanje mesta, ki je vir neomejene modrosti, neizčrpan rezervoar miru, ljubezni in ustvarjalnosti. Mesta, kjer vedno najdemo odgovore na svoja vprašanja, vodstvo, moč in zatočišče, kadar nam je potrebno.

Trije principi se več kot 40 let z velikim uspehom uporabljajo v svetu za izboljšanje na vseh življenjskih področjih – mentalnega in čustvenega zdravja ter blagostanja, za poslovne in športne uspehe, osebno rast in razvoj. Poučujejo se v šolah, bolnicah, centrih za brezdomce, zaporih, poslovnih korporacijah in v privatnih svetovalnicah. Eden od projektov je dobil Kalifornijsko nagrado za mir.

Za več informacij o  Treh principih in Gašperju kliknite tu: http://gasperorehek.weebly.com

Pridružite se nam na dogodku, na katerem boste šli na pot direktnih spoznanj.Na seminarju se ne ukvarjamo z nobeno tehniko, temveč gremo preko enostavnega druženja in pogovorov, v globoko sproščeno stanje uma.

Dobrodošli!

Na dogodku bo Gašper vsem udeležencem ponudil 25% popust za vse konzultacije, popust velja do konca leta 2016.