VIBRACIJA LJUBEZNI

Vibracija ljubezni je vibracija s katero sama ustvarjam vse kar kreiram iz srca.  Vse moje slikanice vsebujejo vibracijo LJUBEZNI. Otroci in starši čutijo to vibracijo ljubezni, saj jih pomiri, nasmeji in osreči. 

Pa poglejmo zakaj?

• KAJ JE VIBRACIJA - DR. MASARU EMOTO japonski znanstvenik, ki je dokazal, da z mislimi oz. namero spremeniš svojo realnost. Iz tega sledi, da z vibracijo, ki jo oddajaš, privlačiš enako vibracijo. Z vibracijo ustvarjamo svojo realnost. S pozitivno vibracijo sprožiš pozitivne stvari. Z neg. vibracijo pa negativne stvari v vaši realnosti (dogodki, ljudje, situacije, občutki, misli...). 

Prav tako lahko ljudje in stvari s svojo vibracijo vplivajo na vas, saj je vse energija.

Spodnje slike prikazujejo, kaj se je zgodilo z vodo, na katero so napisali: LJUBEZEN, HVALA TI IN SOVRAŽIM TE. Potem so vodo na hitro zamrznili in slikali njene kristale.


• LESTVICA STANJA ČLOVEŠKE ZAVESTI po dr. David R. Hawkinsu – VIBRACIJA LJUBEZNI 500 ENOT

Razložil in opredelil je različna stanja zavesti in njihov vpliv na našo realnost ter kvaliteto življenja. Tako, da je ocenil vsako človeško čustvo in njegovo vibracijo. Nižje kot kotira čustvo, nižja oz. bolj neprijetna, razdiralna in zaviralna je vibracija, ki jo oddaja (sram, krivda, apatija, žalost, strah, želja, jeza, ponos). Nižje vibracije po zakonu privlačnosti v naša življenja prinašajo težke okoliščine, bolezni, motijo naš naravni napredek, rast in razvoj. Za nižje vibracije potrebujemo več energije, saj vse delamo preko SILE (kar pomeni, da nismo v moči). Nasprotno je stanje, ki na lestvici dosega nad 200 enot, to je POGUM, takrat pridobimo moč za rast in razvoj (pogum, nevtralnost, voljnost, sprejemanje, modrost, ljubezen, radost, mir, razsvetljenje). Od POGUMA naprej je v življenju vse lažje. POZITIVNA ČUSTVA (VIŠJE VIBRACIJE) POSPEŠIJO NAŠ NAPREDEK, RAST IN RAZVOJ.

KAJ POMENI ENERGETSKA RAVEN 500 - LJUBEZEN po dr. David R. Hawkinsu?

Ljubezen, ki jo slikajo mediji, ni to, o čemer bomo govorili. To, kar generalno svet pojmuje kot ljubezen, so intenzivne emocije v kombinaciji s fizično privlačnostjo, posesivnostjo, nadzorom, odvisnostjo, erotičnostjo in novostjo. Ponavadi je kratkotrajno, nestalno, negotovo, vse odvisno od trenutnih okoliščin. Ko smo frustrirani, se ta emocija pogosto pokaže kot maskirana jeza in odvisnost. Da se ljubezen lahko obrne v sovraštvo, je splošno poznan koncept, vendar to ni ljubezen, temveč odvisna sentimentalnost.

Sovraštvo izhaja iz ponosa, ne ljubezni. V takšnem odnosu pravzaprav nikoli ni bilo ljubezni. Ta raven je okarakterizirana z razvojem ljubezni, ki je nespremenljiva, stalna in brezpogojna. Ne premetava je levo in desno, ker je njen vir v osebi, ki ljubi in ni odvisen od zunanjih dejavnikov. Ljubiti je stanje bitja. Je način povezovanja in delovanja v svetu, ki je odpuščajoč, podpirajoč, negovalen. Ljubezen ni intelektualna in ne prihaja iz uma.

Ljubezen izvira iz srca. Ima sposobnost, da dvigne druge in da dokonča velike podvige zaradi čistih motivov. Je sposobnost zaznati bistvo, kar je najvažnejše, bistvo stvari postane središče našega fokusa. Ko gremo čez razum, se nam dvigne kapaciteta za takojšnje prepoznave celostnosti problema, ker se razum osredotoči samo na delčke, ljubezen pa vidi in obravnava celoto.

Ta sposobnost se ponavadi imenuje intuicija in je sposobnost takojšnjega razumevanja, ne da bi bilo potrebno simbolično procesiranje v umu. Pravzaprav je ta abstraktni fenomen v resnici zelo konkreten, saj ga spremlja veliko sproščanja endorfinov v možganih. Ker ljubezen ne zavzame nobenega položaja, je splošna, globalna in se dvigne nad deljenje in dvojnost. Takrat je seveda možno biti drug z drugim, ker so padle vse ovire.

Ljubezen se osredotoči na dobro življenje in na vse njene pozitivne izraze. Izniči negativnost z novim zornim kotom, pogledom, rajši, kot da bi jo napadla. To je raven čiste sreče in veselja, in čeprav je svet fasciniran z ljubeznijo in vse uspešne religije kalibrirajo na 500 in nad, je zanimivo, da samo 0,4 % svetovne populacije doseže to raven evolucije in zavesti.

Spodaj prilagam lestvico človeške zavesti.

Z ljubeznijo,

Sanja