KAKO JE ZNANOST POTRDILA SPIRITUALNOST


KDO SEM JAZ?

Sem človeško bitje in sem stara 41 let. Če pogledamo moje telo pod mikroskopom je sestavljeno iz 50 trilijonov celic, če pogledamo celice so sestavljene 1.000 trilijonov atomov, ko pogledate atome res od blizu, izginejo in vse kar vidite je energija. Iz tega sledi, da smo VSI ENERGIJA.

Stojim tukaj pred vami in nimam občutka, da sem energija. Vendar ko me pogledate pod mikroskopom, je vsak del mojega telesa energija. Če sem JAZ energija, potem se premikam s svetlobno hitrostjo in sem stara kot vesolje. To je znanstveno dokazano, zakaj tega ne občutimo? Zakaj hodimo okoli in smo prepričani, da smo človeška bitja, in nikoli ne občutimo, da smo energija. Ker se sliši super!

KAJ JE MISEL? Misel je zopet energija. Kje se misel nahaja? Na žalost, misel ni v glavi ampak v polju. Kaj je polje? To je to, kar vi mislite, da je prazen prostor, ki je vse okoli nas in to je zopet energija.

KAJ SO ČUSTVA? Čustva so energije v gibanju (Emotion - energy in motion). Čustvena energija je nevtralna in v svojem bistvu predvsem dodaja moč našim mislim.

KAJ JE VID? Vsa svetloba je vibracija elektromagnetnega polja. In nobeden o teh valov nima barve. Šele ko vibracija pride v možgane, vi vidite bravo. Kaj to pomeni? Vsi mislite, da me vidite tukaj zunaj, ampak me v resnici vidite samo v svoji glavi. V filmu vaše zavesti. Vidimo samo 0,0005% vseh vibracij. Praktično smo SLEPI.

KAJ JE ZVOK?Zopet energija oz. vibracija. Slišimo manj kot 0,1% vseh vibracij.


        VPLIV UMA OZ. PREPRIČANJA NA NAŠE ŽIVLJENJE?

Dr. Bruce Lipton pionir nove biologije je mednarodno priznan vodilni glas povezovanja znanosti in duhovnosti. Dokazal je, da OKOLJE vpliva na gene in zdravje celic. Nismo žrtve svojih genov. Kaj to pomeni? Okolje v telesu predstavlja kemična sestava krvi. Kemična sestava krvi je tista, ki vpliva na celice. Možgani kontrolirajo kemično sestavo krvi. V kri se sprošča tista sestava kemije, ki jo ustvarjamo s svojimi lastnimi mislimi.


Znanost je ugotovila, da je manj kot 1% gensko pogojenih bolezni. Ostalih 99% pa predstavlja naš način življenja oz. okolje. NAŠA PREPRIČANJA O SAMEM SEBI IN NAŠI VLOGI NA TEM SVETU SO NEDVOMNO NAJVEČJI DEJAVNIK USPEHA V ŽIVLJENJU OZ. DOSEGANJU CILJEV. In samo mi sami lahko spremenimo okolje in svoje prepričanje. Iz prepričanja, da smo žrtve, ki nimajo vpliva na svoje življenje, spremenimo prepričanje, da smo lahko gospodarji svojih misli in s tem svojega življenja. NAŠO USODO KROJIJO NAŠA PREPRIČANJA.

PREPRIČANJA SO KOT PRIZMA SKOZI KATERE VIDIMO SVET.

NE VIDIMO STVARI TAKŠNE KOT SO, AMPAK TAKŠNE KOT SMO MI.

................