Meditacije srca

ŽIVLJENJE IZ SRCA - INTUICIJAIntuicija je jezik srca. Intuicija srca je občutek, je energija, ki vam odpira drug svet. Končno lahko vidite kdo v resnici ste. Niso informacije tiste, ki vam bodo spremenile življenje. Informacije samo podpirajo vaše sanje. Vaša srce oz. duša pa kreira vaše sanje. Intuicija te obrne navznoter, te pripelje domov, da postaneš to kar si. Intuicija je vaša moč, da se ponovno povežete sami s seboj (reconnection).Srce vas vodi, je prisoten in vam na voljo, le poslušati ga začnite.

Poznamo 2 vrsti ljudi:

- Ljudje s 5 čutili (vid, sluh, okus, dotik, vonj) in

- Ljudje s 6 čutili (+intuicija).Ljudje s 5 čutili - blokirajo svojo energijo, zbirajo samo informacije od zunaj, živijo iz leve polovice možganov, iz ega (strah), vidijo sebe ločeno od celote. Okoli hodijo v strahu in ne zaznavajo druge energije.Ljudje s 6 čutili – to so ljudje, ki vedo, da imajo dušo. Vedo, da ne obstajajo oni, ampak samo mi. Vsi si delimo isto dušo in dih. Takšna duša ne vidi strahu, ampak vsak trenutek kot priložnost. Zavedamo se, da smo enaki, povezujemo se,ustvarjamo in kreiramo. Vedno imamo iskrico v očeh, nasmeh na obrazu, gibamo se v bokih, ker te energija premika (plešemo). Ni nam treba več razmišljati, začneš poslušati, čutiti in se odzivati iz srca, v tem trenutku. Resnično si intuitiven, ko ne rabiš več besed, ko samo ukrepaš. Ta občutek, te pripelje domov, to je tvoj utrip, tvoja življenjska energija.Če hočeš kreirati, kar duša želi morate najprej priti domov, k sebi.POT K SEBI – PREBUJENJE


Na zadnji meditaciji so bile energije neverjetne.Izkušnje udeležencev meditacije srca:- Ko sem zaprl oči, po nekaj vzdihih in izdihih sem začutil močan pretok energije skozi noge po telesu navzgor.Občutek po glavi je bil kot, da me nekdo rahlo masira po čelu in temenu. Za zaprtimi očmi se je pojavila močna svetloba, ki se je iz zlato bele barve spreminjala in prelivala v vijolično in modro. V beli svetlobi se je prikazal kot nekaj podobnega vijoličnemu oblaku, ki se je spremenil v nekaj zelo podobno očesu. Težko je najti prave besede s katerimi bi opisal to “dogajanje”. Občutek energije ki teče skozi telo je bil enostavno božanski. Roke in noge so bile tako težke, da se jih ni dalo premakniti, a hkrati je bil občutek lahkotnosti in lebdenja. Skratka enkratna in nepozabna izkušnja.

Damjan, Šk. Loka- Draga Sanja, zelo rada hodim na tvoje Delavnice odpiranja srca, ker čutim tvojo pozitivno energijo in ob tvojem nasmehu, se smeji tudi moje srce. Hvala, ker si me naučila, da se več smejim, pravilno diham in vidim življenje v čisto drugačni luči, kot do sedaj. Življenje je postalo lažje in počutim se kot, da sem “zaljubljena” v življenje. Hvala za čudovito razlago tehnik meditacije, malo se še neznam sprostit ampak počasi se odpiram. Meditacija srca zadnji torek je bila res dobra, videla sem kako pojem, kaj mi sporoča moje srce, moja dušica, ki je prej nisem hotela slišati. Duša mi je sporočila, naj se spremenim, tako da sama odločam o svojem življenju, o tem kaj bom in kaj ne bom počela. Najbolj mi je bilo zanimivo, ko sem odprla oči in sem videla okrog tebe, draga Sanja, tak lep pašček svetlobe. Prečudovit občutek lepe energije, oprosti neznam dobro opisati. Življenje je lepše več se smejim, negativne misle spreminjam v pozitivne. Delavnica mi daje veliko tople zdrave ljubeznive energije. Draga Sanja hvala, ker te imam in hvala ker postajam boljši človek.

Adrijana, Šk. Loka