Dogodki - Blog

KAJ LAHKO NAREDIM ZA SVOJO SREČO

04/12/2017

KAJ LAHKO NAREDIM, ZA SVOJO SREČO?Lahko začnete s hvaležnostjo in cenjenem. Najprej razložim razliko med hvaležnostjo in cenjenjem. Veliko ljudi ju uporablja izmenično, vendar se po vibraciji energije oz. frekvenci malček razlikujeta. Še vedno pa sta tako hvaležnost kot cenjenje ena najbolj koristnih vibracij za našo srečo, zdravje, odnose, obilje,… Kajti, ko čutite hvaležnost, pogosto gledate na boj, ki ste ga prestali. Z drugimi besedami, srečni ste, da ste ga prestali, a se še vedno malce dotikate vibracije »boja«. Med njima je torej podobna razlika kot med inspiracijo, ki je klicanje k temu kar-ste, in motivacijo, s katero se želite pripraviti do nečesa.

 

Ljubezen in cenjenje sta identični vibraciji.


ZAKAJ

04/12/2017

ZAKAJ?

 

Tale zakaj nas vrne v otroštvo, ko smo non stop nekaj spraševali…zakaj rastejo drevesa? Zakaj je modro nebo? Zakaj kužki kažejo jezik? Zakaj ježek teka in se kotali? Itd.

 

Potem pa smo zrasli in na veliko zakaj-ev so nam že odgovorili starši, babice in dedki, učitelji, sorodniki, prijatelji,…..in tudi veliko zakaj-ev smo sami izkusili, skozi izkušnje, ki smo si jih nabirali skozi življenje…

USKLAJENOST GLASBE s 432 Hz

04/12/2017

Kako vpliva 432 Hz frekvenca na naše telo, um in duha?


AVRA, MERIDIANI IN ČAKRE

09/11/2017

AVRA, MERIDIANI IN ČAKRE

ENERGETSKO DELOVANJE IN ENERGETSKI SISTEM ČLOVEKA

Kadar imate psihične, čustvene ali fizične težave je bistveno, da se zavedate, da je vaš energetski sistem delovanja v neravnovesju. Vsaka oseba naj bi v današnjem času poznala energetski sistem človeka in pretoka energije čez celotno telo, saj je le-ta zelo pomembne za vaše fizično, mentalno in čustveno zdravje.

Energetski sistem človeka je sestavljen iz treh delov:

- AVRA ali energetsko polje
- ČAKRE ali energetski vrtinci
- MERIDIANIi ali telesni kanali


PREDAVANJE: KAKO ŽIVETI SVOJE SANJE

07/11/2017

VABILO!

SANJA ŽONTAR: KAKO ŽIVETI SVOJE SANJE?

Dne 23.11. 2017, četrtek ob 19 uri v Knjižnici Ivana Tavčarja Škofja Loka, Mladinski oddelek na Nami.

7 DUHOVNIH ZAKONOV ŽIVLJENJA V PRAKSI

25/10/2017

7 DUHOVNIH ZAKONOV ŽIVLJENJA V PRAKSI

AVTOR: DEEPAK CHOPRA


Zakaj vam pozitivno razmišljanje ne bo pomagalo

25/10/2017


Pomembna je resnica, kdo v resnici ste, kaj čutite in kaj mislite! Brez avtentične zavesti o sebi, boste živeli v polresnici. Ne razumite članka narobe, seveda je pomembno kaj mislite, ker ste kreator svoje realnosti, zaradi tega kar čutite ob tem ko nekaj razmišljate. Pazite, da se ne ulovite v zanko. Med pozitivnim in negativnim razmišljanjem je tanka meja resnice, ki jo lahko ulovite samo z vašo avtentično dušo, to kar v resnici ste. Če ste žalostni jočite, če ste srečni se smejte, imetje kontrolo nad svojimi mislimi in jih previdno izbirajte. Vi imate moč, da izberete kaj boste razmišljali, in bolj ko boste zavestni svojih misli, lažje boste reprogramirali tiste misli, ki vam niso všeč. In ko boste reprogramirali svoje misli (um), boste vrteli nov program in mogoče bo v novem programu manj negativnih misli in lahko se boste počutili bolje, brez da boste zanikali vašo pravo naravo - resnico. Negativna misel vedno pride z razlogom, zato jo sprejmite in se ji zahvalite, da je prišla. Potem pa pojdite dalje. Vi niste vaše misli, vaše misli so samo vaš program. Ko ugotovite, da vam program ne odgovarja več, ga enostavno zamenjajte. Do takrat pa bodite to, kar resnično ste. Spoznajte sebe, odprite srce in poslušajte vašo dušo kaj vam šepeta. Le vaše srce je pot do čudežev!

Objem,

Sanja


Showing 1 to 10 of 20 (2 Pages)