Skalarna terapija

SKALARNA TERAPIJA NA DALJAVO


1.     KAJ JE SKALARNA ENERGIJA?

Skalarna energija je temeljna energija vesolja,ki prihaja iz energije nulte točke ali božanske matrice (Polja), odkril in uporabljal pa jo je že Nikola Tesla. Ta višja oblika energije daje moč, koherentnost, strukturo in smer prani. Prana je energija iz sonca, zraka in tal, energija narave, s katero smo obdani. Teče skozi nas oz. naše čakre, ki nadzirajo naše telesne organe in uravnavajo telesne funkcije. Lahko bi jo poimenovali tudi drugače - torzijsko polje kot jo poimenujejo Rusi, v novejšem času pa jo je »odkril« dr. Eric Pearl – Reconnection ali Ponovna povezava. Več o ponovni povezavi si lahko preberete na naši drugi internetni strani - www.povezitese.si.


Skalarna energija je naravna metoda učinkovite osebne pomoči  s pozitivnimi učinki na počutje in zdravje ter osebno rast. Skalarna energija je primerna tako za ljudi kot živali.


2.     KAKO LAHKO DELUJE SKALARNA ENERGIJA NA DALJAVO?

Skalarna energija se aktivira direktno iz aktivnega etra (Polja), natanko tako kot je razlagal Nikola Tesla. Tesla pojasnjuje, da se ti valovi razlikujejo od Herznih elektromagnetnih valov. Ti valovi (ne-herzni) pretoka energije ne ustavijo ali njeno pot ne spremenijo, ko pridejo v stik bodisi s kovino, steno, usnjem itd. Tesla je torej iznašel valove, zdravilne frekvence, katere se z oddaljenostjo še povečujejo (postajajo vse močnejši).


3.     UČINKI SKALARNE ENERGIJE?

 • Očisti negativno energijo, ki povzroča bolezenska stanja in psihološka neravnovesja,

 • uravnava in uravnoteži telo in njegovo elektromagnetno polje,

 • olajša pretok energije,

 • raztopi in odstrani energetske blokade,

 • ublaži stres in depresijo,

 • odstrani posledice elektromagnetnega onesnaženja,

 • okrepi stanje notranjega miru,

 • pomladi vse celice telesa,

 • telesu omogoči samozdravljenje,

 • možgani so v stanju Superzavesti, to je stanje globoke meditacije.


4.     ALI ZNANOST POTRJUJE DELOVANJE SKALARNE ENERGIJE?

DA,  saj prav znanost potrjuje, da smo vsi energetska bitja. Če pogledate naše telo pod mikroskopom, boste videli, da smo sestavljeni iz 50 triljonov celic, če pogledate celico boste videli, da so le te sestavljene iz 1.000 trilijonov atomov. Ko pogledate atom res od blizu, izgine vse in vidite samo še energijo (v kvantni fiziki temu pravijo-vibrirajoče strune).

5.     KDO JE NIKOLA TESLA IN KAKO JE ODKRIL SKALARNO ENERGIJO?

Nikola Tesla je razsvetlil in elektrificiral svet, omogočil radio, daljinsko vodene naprave in človeštvo premaknil za nekaj desetletij naprej. Pred 70 leti umrli genij je dokazal, da lahko en sam človek spreminja zgodovino ne glede na izvor in ovire.


Tako kot pri vseh velikih umih je bila večina Teslovih izumov, teorij in razmišljanj za njegove sodobnike popolnoma nerazumljiva. Tesla imajo mnogi za največjega izumitelja vseh časov, in sicer za to, ker je v resnici izumil veliko več, kot si mislimo. Dela tega velikana znanosti so si namreč prepogosto prisvajali drugi. Njihov seznam odkritij je impresiven: odkril je izmenični tok, radio, rentgenske žarke, neonsko svetlobo, razmišljal je o laserjih in večnem izviru brezplačne energije za vse človeštvo. Na njegovih odkritjih temelji večina sodobnih naprav, od mikrovalovne pečice do brezžičnega prenosa energije, radar, sistem daljinskega upravljanja, transformatorji, brezžični prenos energije, superprevodnost, elektroterapija, detektor laži, hladilnik, svetlobni učinki, aparat za pridobivanje ozona, laser, avtomatsko upravljanje sistemov, roboti, navigacijski sistem, poceni atomske ročne ure, neprebojni energijski zid, itd. Zanimivo je, da so bili raziskovalci sodobne računalniške opreme v drugi polovici 20. stoletja, ko so želeli priglasiti patente s tega področja, večkrat presenečeni ob ugotovitvi, da je Tesla veliko izumov že priglasil.

Prav Tesla je dejal: »Če hočete razumeti Univerzum, razmišljajte o energiji, frekvenci in vibraciji.«

V Teslovi zapuščini najdemo čudovite stvari, o katerih še ne vemo, ali sodijo v svet znanosti ali v svet fantastike. Ena takšnih so tudi Teslovi skalarni valovi, o katerih je pisal že leta 1899 in za katere danes mnogi trdijo, da so logično pojasnilo za telepatijo, telekinezo, reinkarnacijo idr. Ker skalarni valovi vplivajo na čas, lahko potemtakem vplivajo na vse, kar obstaja v času, tudi na človeški razum in različne ravni podzavestnega. Z uporabo tehnike »zgoščevanja časa« bi tako lahko povzročili antigravitacijo, materializacijo in dematerializacijo, transmutacijo in skoraj neverjetne stvari v medicini (cudezna ozdravitev). Mogoče bi bilo ustvariti komuniciranje z večjo hitrostjo od svetlobe, gledanje stvari skozi zidove, celo skozi zemeljsko skorjo in oceane. Človek naj bi imel z dvema polovicama možganov med uhljema kot antenama, neko vrsto Teslovega aparata za oddajanje in sprejemanje valov. Ta mehanizem naj bi omogočal čudesa, kot so psihokineza, levitacija, duševne ozdravitve, telepatija, prekognicija, retrokognicija, videnje na daljavo in podobno.

6.     KAKO DELUJE SKALARNA ENERGIJA?

Nikola Tesla je leta 1899 pisal o t.i. skalarni energiji. Pojem skalarna je uporabljal za del močnega polja energije brez frekvence in jo je imenoval tudi kozmični valovi. Značilnosti skalarne energije so, da ni linearna, da ni v hertzovskem polju in je torej statična in neizmerljiva s sodobnimi instrumenti. Širi se v sevalnih krogi, lahko prebija trdne snovi in ne izgubi svoje moči. Informacijo lahko prenaša daleč, ne da bi se ta pri tem porazgubila. Skalarna energija se lahko vzpostavi sama in se tudi neštetokrat sama obnovi. Nekateri raziskovalci trdijo, da je skalarna energija multidimenzionalna, da je v resnici pojasnilo za telepatijo, telekinezo, reinkarnacijo, za možnost prehajanja v prostoru in času.


7.     NA KAJ VPLIVA SKALARNA ENERGIJA?

Skalarni energiji pripisujejo močne zdravilne učinke. Če ima telo uravnoteženo bio skalarno energijo, je zdravo. Če okolje slabo vpliva na skalarno energijo telesa, je ta v disharmoniji in je za zdravje treba ponovno vzpostaviti s pravilno skalarno energijo. Učinkovala naj bi:

 • neposredno na celice,

 • spodbujala detoksikacijo,

 • zboljševala prevodnost celičnih membran,

 • pripomogla k zdravljenju rakavih celic,

 • pomagala zaščititi poškodbe DNK,

 • zavirala staranje,

 • krepila telesno bio polje in

 • uravnavala uravnoteženost delovanja možganskih hemisfer.

8.     VRAČANJE V RAVNOVESJE S SKALARNO ENERGIJO?

Vračanje v ravnovesje s skalarno energijo, vzbuja veliko pozornosti pri znanstvenikih, saj naj bi ozdravila tudi nekatere bolezni, ki veljajo za neozdravljive, kot je AIDS, poškodbe hrbtenice in celo rekonstrukcija prirojenih deformacij. Poleg tega se ozdravljenja zgodijo zelo hitro. Skalarna energija naj bi iniciirala rekonstrukcijo originalnih 12 verig DNK človeka in jo popeljejo v harmonijo s frekvenco DNK zemlje in vesolja.

Vsaka bolezen je posledica neravnovesja univerzalne življenjske energije znotraj telesa, ki je vidna kot frekvenca svetlobe. Ko se vzpostavi optimalna frekvenca svetlobe v telesu, pride do ozdravitev na vseh nivojih.

Gre za učinkovito metoda osebne pomoči s pozitivnimi učinki na počutje in zdravje ter osebno rast.


9.     KJE NAJDEMO SKALARNO ENERGIJO?

Skalarna energija je dostopna za vse in je povsod. A  pogoj je, da se jo zavedamo. Skalarna energija nima nobene frekvence. Je večna, je onstran časa in prostora. Je del druge strani, onostranstva. Skalarno energijo uporabljajo za spreminjanje snovi, lahko zdravijo tudi na daljavo, ozdravijo hišne ljubljenčke, rastline, posel ... Veliko je čudežnih ozdravitev, pri katerih je klasična medicina dvignila roke.


10. KAKO POTEKA TERAPIJA S SKALARNO ENERGIJO?

Skalarna energija teži k vzpostavitvi popolnega ravnovesja človeka – med seanso se torej vzpostavlja popolno ravnovesje v našem telesu oz. vseh njegovih dimenzijah, to je fizični, čustveni, umski in duhovni. Posledica tega je lahko tudi naša ozdravitev oz. aktivacija samozdravilnih procesov ter seveda tudi osebna rast posameznika. Ker gre za povsem naravno metodo, to je s pomočjo naravne, v okolju prisotne inteligentne energije, je njihovo delovanje soodvisno tudi od naše namere. Za Skalarno energijo tako niso pomembni diagnoza bolezni in bolezenski simptomi, saj se v seansah ne osredotočamo na posamične težave oz. simptome ali na rezultate, ampak na človeka kot celoto. Tak celosten pristop omogoča vzpostavljanje popolnega ravnovesja v organizmu pri vseh vrstah težav.