Skupine

DELAVNICE ZA SKUPINE - POSAMEZNIKE

Vsak torek v prostorih Sožitja, Kapucinski trg 8, Škofja Loka (1. Nadstropje) ob 20 uri izvajamo MEDITACIJE SRCA. Meditacija traja cca. 1 uro. 

MEDITACIJA SRCA

Meditacije, ki jih izvajamo na delavnicah odpiranja srca temeljijo na znanosti v povezavi z duhovnostjo. Uporabljamo znanja, ki nam pomagajo, da se spustimo iz uma v srce, združimo aktivnosti leve in desne polovice možganov, najdemo notranji mir, ljubezen, kreativnost in veselje, aktiviramo gamma, theta in alfa valove v naših možganov, aktiviramo našo energije v telesu, čistimo energetske blokade v telesu (čakrah), spoznavamo svoja čustva in občutke ter se osredotočamo na čustva kot so: cenjenje, sočutje, hvaležnost in ljubezen, povezujemo se z univerzalno energijo, vizualiziramo in reprogramiramo svoj um, da nas podpira pri uresničevanju naših želja in sanj.

MOČ DELOVANJA MEDITACIJE SRCA - SKUPINSKA IZKUŠNJA SPREMINJANJA ŽIVLJENJA

Na Meditaciji srca vsak torek izberemo osebo za katero celotna skupina meditira za določen namen. Meditacijo srca skupina izvaja na dnevni bazi ob določeni uri za točno določeno osebo ter točno določen namen.

Na podlagi različnih znanstvenih študij je potrjeno, da meditacija srca, ki jo skupina izvaja z določenim namenom in za določeno osebo, VPLIVA in POMAGA vsem sodelujočim do boljšega zdravja, hipne ozdravitve, dviga vibracije, povečanja ljubezni do sebe, izboljšanja odnosov, povečanja dotoka denarja, ljubezni in obilja v vaše življenje, itd.

CILJ MEDITACIJ SRCA je postati avtentični jaz. Našli boste pot nazaj k sebi, prebudili svojo dušo in se spomnili kdo ste. Prebudili se boste v svoj resnični JAZ. JAZ SEM.
MEDITACIJA SRCA JE PRIMERNA ZA VSE, KI ŽELIJO NEKAJ NOVEGA, SVEŽEGA IN DRUGAČNEGA.PRIPOROČA SE TUDI VSEM, KI SE Z MEDITACIJO V ŽIVLJENJU ŠE NISO SREČALI, SAJ GRE ZA AKTIVNO MEDITACIJO V SODELOVANJU S SVOJIM SRCEM IN TELESOM.


DELAVNICE ODPIRANJA SRCA

Delavnice odpiranja srca so namenjene posamezniku, ki želi občutiti svoj pravi jaz. Svojo bit. Svojo dušo. Svoje srce. Da si prične odgovarjati na vprašanja kot so: Kdo sem jaz? Zakaj živim na tem čudovitem planetu? Kaj so moje srčne želje? Kaj so moje sanje? Kaj čutim ta trenutek? Kaj lahko ponudim svetu? Kaj mi šepeta srce? Kako lahko pozdravim svoje telo, um in čustva? Kakšna prepričanja imam? Kako lahko živim svoje sanje? Kako sem lahko bolj zavesten? Kako živim v sedanjem trenutku?... in da premaga strah pred življenjem in začnete živeti v svoji resnici.

Na delavnicah je poudarek na vajah, razumevanju, povezovanju in delovanju iz srca, zdravljenju, razvoju svoje lastne intuicije, kreativnosti in igrivosti ter reprogramiranju uma.Na delavnicah se bomo naučili različnih tehnik, ki nam bodo pomagale dvigniti našo vibracijo, razširiti zavest in postati to, kar resnično smo.

SEZONA 2019:

- ODPRAVA ČUSTVENIH BLOKAD 

- REPROGRAMIRANJE PREPRIČANJ - pričetek 22.4.2019 - vabilo je pod zavihkom Delavnice in pod Dogodki

- RAZVOJ INTUICIJE 

- KVANTNA MANIFESTACIJA NA NIVOJU DUŠE

CILJ DELAVNIC ODPIRANJA SRCA je, da udeleženci skozi proces lastne gradnje in razumevanja realnosti spoznajo svoj resnični jaz. Prepoznavanje kdo v resnici ste je osvobajajoče, saj se le ponovno spominjate tistega, kar ste nekdaj že vedeli. 

OBVEZNA PRIJAVA NA MEDITACIJE IN DELAVNICE, SAJ JE ŠTEVILO MEST OMEJENO. PRIJAVA NA MAIL: zavododprtosrce@gmail.com.


Če vas pokliče srce smo mi tu za vas, da vam pomagamo ustvarjati čudeže!

Veselimo se vašega prispevka k svetu in vas spodbujamo na vaši poti, da sledite vašim sanjam. V povezovanju in sodelovanju je moč. Pridružite se nam pri ustvarjanju novega sveta. Skupaj nam bo uspelo!

Več informacij lahko pridobite na GSM: 040 55 44 31 ali mail: zavododprtosrce@gmail.com.