Skupine

DELAVNICE ZA SKUPINE


Vsak torek v prostorih Sožitja, Kapucinski trg 8, Škofja Loka (1. Nadstropje) ob 20 uri izvajamo MEDITACIJE SRCA. Meditacija traja cca. 1 uro. 


MEDITACIJA SRCA

Meditacije, ki jih izvajamo na delavnicah odpiranja srca temeljijo na znanosti v povezavi z duhovnostjo. Uporabljamo znanja, ki nam pomagajo, da se spustimo iz uma v srce, združimo aktivnosti leve in desne polovice možganov, najdemo notranji mir, ljubezen, kreativnost in veselje, aktiviramo gamma in alfa valove v naših možganov, aktiviramo našo energije v telesu, čistimo energetske blokade v telesu (čakrah), spoznavamo svoja čustva in občutke ter se osredotočamo na čustva kot so: cenjenje, sočutje, hvaležnost in ljubezen, povezujemo se navzgor in navzdol z univerzalno energijo, vizualiziramo in reprogramiramo svoj um, da nas podpira pri uresničevanju naših želja in sanj.
CILJ MEDITACIJ SRCA je postati avtentični jaz. Našli boste pot nazaj k sebi, prebudili svojo dušo in se spomnili kdo ste. Prebudili se boste v svoj resnični JAZ. JAZ SEM.
MEDITACIJA SRCA JE PRIMERNA ZA VSE, KI ŽELIJO NEKAJ NOVEGA, SVEŽEGA IN DRUGAČNEGA.PRIPOROČA SE TUDI VSEM, KI SE Z MEDITACIJO V ŽIVLJENJU ŠE NISO SREČALI, SAJ GRE ZA AKTIVNO MEDITACIJO V SODELOVANJU S SVOJIM SRCEM IN TELESOM.


IZKUŠNJE UDELEŽENCEV MEDITACIJE SRCA:
»Ko sem zaprl oči, po nekaj vzdihih in izdihih sem začutil močan pretok energije skozi noge po telesu navzgor. Občutek po glavi je bil kot, da me nekdo rahlo masira po čelu in temenu. Za zaprtimi očmi se je pojavila močna svetloba, ki se je iz zlato bele barve spreminjala in prelivala v vijolično in modro. V beli svetlobi se je prikazal kot nekaj podobnega vijoličnemu oblaku, ki se je spremenil v nekaj zelo podobno očesu. Težko je najti prave besede s katerimi bi opisal to “dogajanje”. Občutek energije ki teče skozi telo je bil enostavno božanski. Roke in noge so bile tako težke, da se jih ni dalo premakniti, a hkrati je bil občutek lahkotnosti in lebdenja. Skratka enkratna in nepozabna izkušnja.« Damjan, Šk. Loka
»Draga Sanja, zelo rada hodim na tvoje Delavnice odpiranja srca, ker čutim tvojo pozitivno energijo in ob tvojem nasmehu, se smeji tudi moje srce. Hvala, ker si me naučila, da se več smejim, pravilno diham in vidim življenje v čisto drugačni luči, kot do sedaj. Življenje je postalo lažje in počutim se kot, da sem “zaljubljena” v življenje. Hvala za čudovito razlago tehnik meditacije, malo se še ne znam sprostit ampak počasi se odpiram. Meditacija srca zadnji torek je bila res dobra, videla sem kako pojem, kaj mi sporoča moje srce, moja dušica, ki je prej nisem hotela slišati. Duša mi je sporočila, naj se spremenim, tako da sama odločam o svojem življenju, o tem kaj bom in kaj ne bom počela. Najbolj mi je bilo zanimivo, ko sem odprla oči in sem videla okrog tebe, draga Sanja, tak lep pašček svetlobe. Prečudovit občutek lepe energije, oprosti ne znam dobro opisati. Življenje je lepše več se smejim, negativne misli spreminjam v pozitivne. Delavnica mi daje veliko tople zdrave ljubeznive energije. Draga Sanja hvala, ker te imam in hvala, ker postajam boljši človek.«Adrijana, Šk. Loka


DELAVNICE ODPIRANJA SRCA

Delavnice odpiranja srca so namenjene posamezniku, ki želi občutiti svoj pravi jaz. Svojo bit. Svojo dušo. Svoje srce. Da si prične odgovarjati na vprašanja kot so: Kdo sem jaz? Zakaj živim na tem čudovitem planetu? Kaj so moje srčne želje? Kaj so moje sanje? Kaj čutim ta trenutek? Kaj lahko ponudim svetu? Kaj mi šepeta srce? Kako lahko pozdravim svoje telo, um in čustva? Kakšna prepričanja imam? Kako lahko živim svoje sanje? Kako sem lahko bolj zavesten? Kako živim v sedanjem trenutku?... Da premaga strah pred življenjem in začnete živeti v svoji resnici.

Na delavnicah je poudarek na vajah, razumevanju, povezovanju in delovanju iz srca, zdravljenju, razvoju svoje lastne intuicije, kreativnosti in igrivosti ter reprogramiranju uma.Na delavnicah se bomo naučili različnih tehnik, ki nam bodo pomagale dvigniti našo vibracijo, razširiti zavest in postati to, kar resnično smo.

Tehnike kot so:
• Meditacije,
• Zdravljenje na vseh nivojih - čiščenje čaker, sproščanje energetskih blokad, delo z energijami,itd.
• Razvoj intuicije,
• Reprogramiranje uma.

CILJ DELAVNIC ODPIRANJA SRCA je, da udeleženci zopet prebudijo svojega notranjega otroka ter mu končno dopustijo, da se prične igrati, zabavati in veseliti.


OBVEZNA PRIJAVA NA MEDITACIJE IN DELAVNICE, SAJ JE ŠTEVILO MEST OMEJENO. PRIJAVA NA MAIL: zavododprtosrce@gmail.com ali preko Facebook strani.Veselim se vašega obiska, do takrat pa vas lepo pozdravljam!
Več informacij lahko pridobite na GSM: 040 55 44 31 ali mail: zavododprtosrce@gmail.com.