Terapije

Pomagajte sebi in naredite nekaj zase! Za začetek se imate lahko preprosto RADI.

Ste pogosto brez energije, brez volje, v stresu, se ne premaknete naprej, imate slabe odnose, slabo zdravje in vam kronično primanjkuje spanca ali samo želite dvigniti vašo zavest, biti bolj v miru, srečni ter razširiti vaša obzorja. 

Če vas pokliče srce, smo mi tu za vas, da vam pokažemo pot. Ta pot pomaga nam, da rastemo in se razvijamo. Mogoče je prav ta pot, prava tudi za vas. Odločitev je vaša! 


1. ČIŠČENJE BLOKAD NA ČAKRAH NA DALJAVO

Čiščenje blokad na čakrah se opravi na daljavo, zato vam ni treba zapustiti svojega doma. Ni vam treba razmišljati o prevozu in stroških, ki so s tem povezani. Ni vam treba usklajevati dragocenega časa.

Za vas lahko preverimo:

  • vaše največje blokade na čakrah ali

  • vaše blokade na različnih področjih vašega življenja po vaši izbiri (odnosi, ljubezen, zdravje, obilje, kariera).

Priporočamo čiščenje blokad na čakrah na mesečni ravni.

Samo pošljete mail na: cakre.skalar@gmail.com ali izberete produkt v naši spletni trgovini in opravili ste že skoraj polovico dela. Nakazilo izvedete na:  Zavod Odprto srce, Partizanska cesta 43, 4220 Škofja Loka Bančni račun: SI56 0510 0801 4143 077 pri Abanki d.d.. Na mail posredujete potrdilo o nakazilu in mi vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času najkasneje v roku 3 dni. Lahko pa nas pokličete tudi po telefonu 040 55 44 31, vsak dan od ponedeljka do petka od 9 – 15 ure. Lahko uporabite tudi naš spletni obrazec, vpišite svoje podatke in dodajte rojstni datum.

Z vašimi podatki ravnamo v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov in jih uporabljam izključno za namene terapije s skalarno energijo, ponovno povezavo in čiščenja čaker na daljavo.2. SKALARNA TERAPIJA NA DALJAVO

Lahko vam ponudimo skalarno terapijo ter vas povrnemo v harmonijo na vseh nivojih vašega življenja - fizični, čustveni, umski, duhovni. Posledica tega je lahko tudi vaša ozdravitev oz. aktivacija samozdravilnih procesov ter seveda tudi osebna rast posameznika.

Priporočene so 3 terapije s Skalarno energijo, ponovitev samo po travmatičnih dogodkih.

Samo pošljete mail na: cakre.skalar@gmail.com ali izberete produkt v naši spletni trgovini in opravili ste že skoraj polovico dela. Nakazilo izvedete na:  Zavod Odprto srce, Partizanska cesta 43, 4220 Škofja Loka Bančni račun: SI56 0510 0801 4143 077 pri Abanki d.d.. Na mail posredujete potrdilo o nakazilu in mi vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času najkasneje v roku 3 dni. Lahko pa nas pokličete tudi po telefonu 040 55 44 31, vsak dan od ponedeljka do petka od 9 – 15 ure. Lahko uporabite tudi naš spletni obrazec, vpišite svoje podatke in dodajte rojstni datum.

Z vašimi podatki ravnamo v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov in jih uporabljam izključno za namene terapije s skalarno energijo, ponovno povezavo in čiščenja čaker na daljavo.

TERAPIJE S SKALARNO ENERGIJO (PONOVNO POVEZAVO) IZVAJAMO TUDI OSEBNO PO V NAPREJ DOGOVORJENEM TERMINU.

VEČ O PONOVNI POVEZAVI SI LAHKO PREBERETE NA NAŠI DRUGI INTERNETNI POVEZAVI: www.povezitese.si.


3. DELAVNICE ODPIRANJA SRCA

MEDITACIJA SRCA

Meditacije, ki jih izvajamo na delavnicah odpiranja srca temeljijo na znanosti v povezavi z duhovnostjo. Uporabljamo znanja, ki nam pomagajo, da se spustimo iz uma v srce, združimo aktivnosti leve in desne polovice možganov, najdemo notranji mir, ljubezen, kreativnost in veselje, aktiviramo gamma in alfa valove v naših možganov, aktiviramo našo energije v telesu, čistimo energetske blokade v telesu (čakrah), spoznavamo svoja čustva in občutke ter se osredotočamo na čustva kot so: cenjenje, sočutje, hvaležnost in ljubezen, povezujemo se navzgor in navzdol z univerzalno energijo, vizualiziramo in reprogramiramo svoj um, da nas podpira pri uresničevanju naših želja in sanj.

CILJ MEDITACIJ SRCA je postati avtentični jaz. Našli boste pot nazaj k sebi, prebudili svojo dušo in se spomnili kdo ste. Prebudili se boste v svoj resnični JAZ. JAZ SEM.

MEDITACIJA SRCA JE PRIMERNA ZA VSE, KI ŽELIJO NEKAJ NOVEGA, SVEŽEGA IN DRUGAČNEGA.

PRIPOROČA SE TUDI VSEM, KI SE Z MEDITACIJO V ŽIVLJENJU ŠE NISO SREČALI, SAJ GRE ZA AKTIVNO MEDITACIJO V SODELOVANJU S SVOJIM SRCEM IN TELESOM.


IZKUŠNJE UDELEŽENCEV MEDITACIJE SRCA:

"Ko sem zaprl oči, po nekaj vzdihih in izdihih sem začutil močan pretok energije skozi noge po telesu navzgor. Občutek po glavi je bil kot, da me nekdo rahlo masira po čelu in temenu. Za zaprtimi očmi se je pojavila močna svetloba, ki se je iz zlato bele barve spreminjala in prelivala v vijolično in modro. V beli svetlobi se je prikazal kot nekaj podobnega vijoličnemu oblaku, ki se je spremenil v nekaj zelo podobno očesu. Težko je najti prave besede s katerimi bi opisal to “dogajanje”. Občutek energije ki teče skozi telo je bil enostavno božanski. Roke in noge so bile tako težke, da se jih ni dalo premakniti, a hkrati je bil občutek lahkotnosti in lebdenja. Skratka enkratna in nepozabna izkušnja."Damjan, Šk. Loka

"Draga Sanja, zelo rada hodim na tvoje Delavnice odpiranja srca, ker čutim tvojo pozitivno energijo in ob tvojem nasmehu, se smeji tudi moje srce. Hvala, ker si me naučila, da se več smejim, pravilno diham in vidim življenje v čisto drugačni luči, kot do sedaj. Življenje je postalo lažje in počutim se kot, da sem “zaljubljena” v življenje. Hvala za čudovito razlago tehnik meditacije, malo se še ne znam sprostit ampak počasi se odpiram. Meditacija srca zadnji torek je bila res dobra, videla sem kako pojem, kaj mi sporoča moje srce, moja dušica, ki je prej nisem hotela slišati. Duša mi je sporočila, naj se spremenim, tako da sama odločam o svojem življenju, o tem kaj bom in kaj ne bom počela. Najbolj mi je bilo zanimivo, ko sem odprla oči in sem videla okrog tebe, draga Sanja, tak lep pašček svetlobe. Prečudovit občutek lepe energije, oprosti ne znam dobro opisati. Življenje je lepše več se smejim, negativne misli spreminjam v pozitivne. Delavnica mi daje veliko tople zdrave ljubeznive energije. Draga Sanja hvala, ker te imam in hvala, ker postajam boljši človek."Adrijana, Šk. LokaDELAVNICE ODPIRANJA SRCA

Delavnice odpiranja srca so namenjene posamezniku, ki želi občutiti svoj pravi jaz. Svojo bit. Svojo dušo. Svoje srce. Da si prične odgovarjati na vprašanja kot so: Kdo sem jaz? Zakaj živim na tem čudovitem planetu? Kaj so moje srčne želje? Kaj so moje sanje? Kaj čutim ta trenutek? Kaj lahko ponudim svetu? Kaj mi šepeta srce?... Da premaga strah pred življenjem in začnete živeti v svoji resnici.

Na delavnicah je poudarek na vajah, razumevanju, povezovanju in delovanju iz srca, zdravljenju, razvoju svoje lastne intuicije, kreativnosti in igrivosti ter reprogramiranju uma.

Na delavnicah se bomo naučili različnih tehnik, ki nam bodo pomagale dvigniti našo vibracijo, razširiti zavest in postati to, kar resnično smo.


CILJ DELAVNIC ODPIRANJA SRCA je, da udeleženci zopet prebudijo svojega notranjega otroka ter mu končno dopustijo, da se prične igrati, zabavati in veseliti.

OBVEZNA PRIJAVA NA MEDITACIJE IN DELAVNICE, SAJ JE ŠTEVILO MEST OMEJENO. PRIJAVA NA MAIL: zavododprtosrce@gmail.com ali preko Facebook strani.


4. ENERGETSKI NAKIT

Energetski nakit nam lahko pomaga na vseh področjih našega življenja. Kristali so kot živa bitja, ki nam pomagajo dvigovati našo vibracijo. Kristali so različni in se uporabljajo za različne namene. Kristali imajo veliko moč – transformirajo energijo, čistijo negativno energijo in zdravijo. Kristali nam pomagajo pri zdravljenju blokiranih čaker, pri čiščenju energetskega polja, pri stimulaciji refleksnih točk, masaži, akupunkturi … Ljudje že od pradavnine nosijo okoli vratu amulete in različne kristale, ker so verjeli v njihovo »čarobno« moč.

Predvsem pa so lep okras!

KRISTALI PO LASTNOSTIH, PO ČAKRAH IN HOROSKOPSKIH ZNAMENJIH

SVETA GEOMETRIJA – DREVO ŽIVLJENJA IN ROŽA ŽIVLJENJA S KRISTALI ZA VSEH 7 GLAVNIH ČAKER


VES NAKIT, KI SE PRODAJA V NAŠI SPLETNI TRGOVINI JE ENERGETSKO OČIŠČEN IN INFORMIRAN NA VIBRACIJO LJUBEZNI.


Energetski nakit Zavoda Odprto srce je napolnjen z univerzalno energijo vesolja in je informiran (programiran) tako, da nenehno sprejema svetlobo, kot nekakšen magnet. S torzijskim poljem sem ustvarila prenos informacij in ga uglasila na 528 Hz, to je vibracija ljubezni. Vibracija ljubezni vam odpira srce in vas ponovno poveže z vašo dušo, da lažje zaživite svoj avtentični (pravi) jaz. Vibracija LJUBEZNI na lestvici človeške zavesti po Dr. David R. Hawkins predstavlja vašo moč, da zaživite svoj namen. Vibracija LJUBEZNI nas povezuje s čustvom čaščenja našega življenja, procesom razodetja in uvida v našo dušo ter našega poslanstva na zemlji, in s pogledom na naše življenje, ki je bolj prijazno in srečno.


5. SLIKANICE ZA OTROKE ZA REPROGRAMIRANJE UMA Z VIBRACIJO LJUBEZNI


AFIRMACIJE

Slikanice otrokom preko pozitivnih afirmacij oz. pozitivnih stavkov pomagajo pri občutku vrednosti, ljubezni do sebe in reprogramiranju uma. Ljubezen do sebe pa je ključ do uspeha v življenju.Afirmacija je vsaka pozitivna trditev v sedanjiku in v prvi osebi ednine, ki si jo izgovarjamo po tiho ali na glas. Z afirmacijami odženemo negativne misli in reprogramiramo um.

Ozadje, ki je krivo za negativne programe, se skriva v zgodnjem otroštvu do 7 leta starosti.

Mnogim so starši govorili:

• Bodi tiho in potrpi!

• Kdor visoko leta, nizko pade. Pozabili pa so povedati, da kdor visoko leta, lahko tudi visoko pristane.

• Tega si ne zaslužiš. Nisi dovolj pridna.

• Genitalije so grde.

• Iz tebe ne bo nič.

• Če ne ubogaš, si poredna punčka. (Če ne narediš tako kot jaz hočem, si ne zaslužiš ljubezni.)

• Ljudem ne smeš zaupati.

• Bodi skromen – skromnost je lepa čednost.

• Denar in poštenost ne gresta skupaj.

• Kakšen štor si.

• Kako si neumna …

To so programi, ki se shranijo v podzavest. Podzavedni um pa je milijonkrat močnejši od zavestnega uma. Šele kadar reprogramirate PODZAVESTNI UM in ga uskladite z ZAVESTNIM, lahko v življenju napredujete. Uskladitev obeh umov je temeljni ključ za optimalno povečanje vaše uspešnosti. Ko združimo svoj zavestni in podzavestni um, imamo dostop do večjega potenciala. In šele takrat lahko začnemo živeti svoje sanje!


SVETA GEOMETRIJA – ROŽA ŽIVLJENJA

Slikanice vsebujejo tudi sveto geometrijo – rožo življenja.


• Kaj je sveta geometrija?

Sveto geometrijo sestavljajo univerzalni vzorci, ki se uporabljajo v oblikovanju vsega v naši resničnosti. Vzorci svete geometrije so vtisnjeni in zabeleženi tudi v naši DNK, v vsaki molekuli in celici našega telesa. Sveta geometrija tvori tudi božansko matriko življenja, preko katere smo vsi povezani z vsem in preko katere dostopamo do vseh informacij, ki so kadar koli obstajale. Preko te božanske matrike vstopamo do informacij svoje duše, informacij, ki so bile zapisane v vseh naših preteklih življenjih. Je znanost in sveti jezik, ki vodi do razumevanja, na kakšen način je vesolje in življenje ustvarjeno. Uravnava človeško energijsko polje, ker vsebuje popoln informacijski sistem, ki je namenjen zdravljenju in rasti v mnogih dimenzijah, zato odpira višje ravni zavesti ter odklepa starodavne modrosti in moč.

• Kaj je Roža življenja?

Sveta geometrija rože življenja je tako stara kot svet. Vse v stvarstvu temelji na tem osnovnem vzorcu. Ta univerzalni vzorec so uporabljale vse stare kulture že v prazgodovini in v času nastajanja religij. To je vzorec, ki ga še danes pozna vsak Zemljan, ne glede na versko pripadnost. Roža življenja izžareva harmonijo svete geometrije in predstavlja neskončnost. Je vzorec življenja, po katerem je ustvarjeno stvarstvo in ki prepleta vse ustvarjeno. Roža življenja ponazarja povezanost vseh živih bitij, vezi, ki jih skoznje tke življenje, eno zavest, ki teče skozi vse. Grobo poenostavljeno lahko rečemo, da ta simbol pomeni življenje samo.


VIBRACIJA LJUBEZNI

Vibracija ljubezni je vibracija s katero sama ustvarjam vse kar kreiram iz srca. Otroci in starši čutijo to vibracijo ljubezni, saj jih pomiri, nasmeji in osreči.

• KAJ JE VIBRACIJA - DR. MASARU EMOTO japonski znanstvenik, ki je dokazal, da z mislimi oz. namero spremeniš svojo realnost. Iz tega sledi, da z vibracijo, ki jo oddajaš, privlačiš enako vibracijo. Z vibracijo ustvarjamo svojo realnost. S pozitivno vibracijo sprožiš pozitivne stvari. Z neg. pa negativne.


• LESTVICA STANJA ČLOVEŠKE ZAVESTI po dr. David R. Hawkinsu – VIBRACIJA LJUBEZNI 500 ENOT - Razložil in opredelil je različna stanja zavesti in njihov vpliv na našo realnost ter kvaliteto življenja. Tako, da je ocenil vsako človeško čustvo in njegovo vibracijo. Nižje kot kotira čustvo, nižja oz. bolj neprijetna, razdiralna in zaviralna je vibracija, ki jo oddaja (sram, krivda, apatija, žalost, strah, želja, jeza, ponos). Nižje vibracije po zakonu privlačnosti v naša življenja prinašajo težke okoliščine, bolezni, motijo naš naravni napredek, rast in razvoj. Za nižje vibracije potrebujemo več energije, saj vse delamo preko SILE (kar pomeni, da nismo v moči). Nasprotno je stanje, ki na lestvici dosega nad 200 enot, to je POGUM, takrat pridobimo moč za rast in razvoj (pogum, nevtralnost, voljnost, sprejemanje, modrost, ljubezen, radost, mir, razsvetljenje). Od POGUMA naprej je v življenju vse lažje. POZITIVNA ČUSTVA (VIŠJE VIBRACIJE) POSPEŠIJO NAŠ NAPREDEK, RAST IN RAZVOJ.


KAJ POMENI ENERGETSKA RAVEN 500 - LJUBEZEN po dr. David R. Hawkinsu?

Ljubezen, ki jo slikajo mediji, ni to, o čemer bomo govorili. To, kar generalno svet pojmuje kot ljubezen, so intenzivne emocije v kombinaciji s fizično privlačnostjo, posesivnostjo, nadzorom, odvisnostjo, erotičnostjo in novostjo. Ponavadi je kratkotrajno, nestalno, negotovo, vse odvisno od trenutnih okoliščin. Ko smo frustrirani, se ta emocija pogosto pokaže kot maskirana jeza in odvisnost. Da se ljubezen lahko obrne v sovraštvo, je splošno poznan koncept, vendar to ni ljubezen, temveč odvisna sentimentalnost.

Sovraštvo izhaja iz ponosa, ne ljubezni. V takšnem odnosu pravzaprav nikoli ni bilo ljubezni. Ta raven je okarakterizirana z razvojem ljubezni, ki je nespremenljiva, stalna in brezpogojna. Ne premetava je levo in desno, ker je njen vir v osebi, ki ljubi in ni odvisen od zunanjih dejavnikov. Ljubiti je stanje bitja. Je način povezovanja in delovanja v svetu, ki je odpuščajoč, podpirajoč, negovalen. Ljubezen ni intelektualna in ne prihaja iz uma.

Ljubezen izvira iz srca. Ima sposobnost, da dvigne druge in da dokonča velike podvige zaradi čistih motivov. Je sposobnost zaznati bistvo, kar je najvažnejše, bistvo stvari postane središče našega fokusa. Ko gremo čez razum, se nam dvigne kapaciteta za takojšnje prepoznave celostnosti problema, ker se razum osredotoči samo na delčke, ljubezen pa vidi in obravnava celoto.

Ta sposobnost se ponavadi imenuje intuicija in je sposobnost takojšnjega razumevanja, ne da bi bilo potrebno simbolično procesiranje v umu. Pravzaprav je ta abstraktni fenomen v resnici zelo konkreten, saj ga spremlja veliko sproščanja endorfinov v možganih. Ker ljubezen ne zavzame nobenega položaja, je splošna, globalna in se dvigne nad deljenje in dvojnost. Takrat je seveda možno biti drug z drugim, ker so padle vse ovire.

Ljubezen se osredotoči na dobro življenje in na vse njene pozitivne izraze. Izniči negativnost z novim zornim kotom, pogledom, rajši, kot da bi jo napadla. To je raven čiste sreče in veselja, in čeprav je svet fasciniran z ljubeznijo in vse uspešne religije kalibrirajo na 500 in nad, je zanimivo, da samo 0,4 % svetovne populacije doseže to raven evolucije in zavesti.

REPROGRAMIRANJE UMA


Vsaka misel ima svojo vibracijo. In vsaka pozitivna misel (beseda) ima pozitivno vibracijo, ki vpliva na nas. Gre za placebo efekt.

Kaj je placebo efekt? To je pozitivno razmišljanje oz. prepričanje, da me bo nekaj v kar verjamem pozdravilo in vas tudi resnično pozdravi.

Kaj pa negativno razmišljanje oz. prepričanje? Ljudje o tem ne govorijo. Medicinska znanost temu pravi no cebo efekt. Pozitivno in negativno razmišljanje imata enako moč.

Kaj je razlika? Placeba efekt me pozdravi. No cebo efekt me ubije.

Psihologija je potrdila, da v glavi vrtite pretežno slabe misli (70%-80% časa), tako sami sebe sabotirate. Dr. Bruce Lipton pionir nove biologije je mednarodno priznan vodilni glas povezovanja znanosti in duhovnosti. Dokazal je, da OKOLJE vpliva na gene in zdravje celic. Nismo žrtve svojih genov.


Kaj to pomeni? Okolje v telesu predstavlja kemična sestava krvi. Kemična sestava krvi je tista, ki vpliva na celice. Možgani kontrolirajo kemično sestavo krvi. V kri se sprošča tista sestava kemije, ki jo ustvarjamo s svojimi lastnimi mislimi.

V šoli so nas naučili, da geni kontrolirajo naše življenje in da je naše življenje že v naprej določeno z genetiko. S tem so nam vsadili prepričanje, da nimamo vpliva na naše življenje. In če nimamo vpliva na naše življenje postanemo žrtve. Zakaj? Zato, ker nimamo vpliva na to kakšne gene bomo dobili, genov ne moreš spremeniti ali zamenjati, npr. če je v družini prisoten rak kot bolezen, potem mislimo, da lahko zbolimo tudi sami. To pa je sistem našega prepričanja, da nas geni kontrolirajo. Znanost je ugotovila, da je manj kot 1% gensko pogojenih bolezni. Ostalih 99% pa predstavlja naš način življenja oz. okolje.

NAŠA PREPRIČANJA O SAMEM SEBI IN NAŠI VLOGI NA TEM SVETU SO NEDVOMNO NAJVEČJI DEJAVNIK USPEHA V ŽIVLJENJU OZ. DOSEGANJU CILJEV.

In samo mi sami lahko spremenimo okolje in svoje prepričanje. Iz prepričanja, da smo žrtve, ki nimajo vpliva na svoje življenje, spremenimo prepričanje, da smo lahko gospodarji svojih misli in s tem svojega življenja.

NAŠO USODO KROJIJO NAŠA PREPRIČANJA.

PREPRIČANJA SO KOT PRIZMA SKOZI KATERE VIDIMO SVET.

NE VIDIMO STVARI TAKŠNE KOT SO, AMPAK TAKŠNE KOT SMO MI.


Zavestni in podzavestni um sta dva različna uma, ki sta ločena in imata dve različni funkciji ter se učita na različne načine.

ZAVESTNI UM je kreativen, je razmišljujoč um. Vključuje ustvarjalnost, logiko, učenje, sprejemanje odločitev, moč volje in pozitivno mišljenje.

PODZAVESTNI UM je ustvarjalec naših NAVAD in SE UČI S PONAVLJANJEM, ter ga je TEŽKO SPREMENITI. Naš podzavestni um nadzira vse avtomatske telesne funkcije in je skladovnica naših prepričanj in čustvenih odzivov, priučenih navad in dejanj, obsojanj ter spomina.

Kadar želje našega ZAVESTNEGA UMA nasprotujejo programom našega PODZAVESTNEGA UMA, smo lahko prepričani, da bo v “sporu” zmagal PODZAVESTNI UM.PODZAVESTNI UM deluje kakor samodejni računalniški program, ki ga lahko programiramo ali reprogramiramo. Je programljiv “trdi disk”, v katerega se nalagajo naše življenjske izkušnje.”Preden lahko postanete zavestni morate imeti nekaj, da postanete lahko zavestni. In to je vaš PROGRAM.


PROGRAMI v resnici niso vaši programi, ampak program od mame, očeta, babice, dedka, učitelja,…VSI SMO PROGRAMIRANI.

PODZAVESTNI UM oz. PROGRAM deluje kot SAMODEJNI računalniški program, v katerega se nalagajo naše življenjske izkušnje.

Npr. Če kupite nov IPOD/računalnik in ga prižgete in hočete nekaj delati na njem, nič ne dela. Zakaj? Ker še nisi naložil programov, da bi lahko delali z njimi.

ZAVEST je kreativna misel, zavestna misel uporablja podzavestne programe.

Vendar ne moremo biti kreativni, če nimamo naloženih programov v podzavest. Zato je narava ustvarila človeško bitje, ki v prvih 7 letih svojega življenja, delujejo v tehta stanju. Kar pomeni, da možgani delujejo podzavestjo. To je stanje, ki je povezano z domišljijo. Tehta je praktično hipnoza. Npr. Koliko pravil se mora otrok naučiti v prvih letih življenja, na 1000 pravil. Otroci se ne rabijo učiti, ker so kot video kamere. Opazujejo obnašanje staršev in svoje okolice in si nalagajo programe v podzavest. Ko dosežejo 7 let so lahko zavestni, ker imajo naložene programe. Več kot 70% naloženih programov do 7 leta je škodljivih, uničujočih in samo-sabotažnih, dokazano s strani psihiatrov. To pomeni, da je naša PODZAVEST naložena s PROGRAMI, ki nas NE podpirajo v življenju in NE podpirajo naših želja in sanj.

Naše odzive na okoljske dražljaje upravlja naša naučena percepcija, ki jo imenujemo PREPRIČANJE. Naša PREPRIČANJA delujejo kot filter na fotografskem aparatu in spreminjajo naše videnje sveta.

Zanimivo je to, da so Jezuiti že pred 400 let zapisali: »Dajte nam otroka do 7 leta in do konca življenja bo naš«. Vedeli so za 7 letno programiranje.

Znanost je spoznala, da porabimo 95% za zavestno razmišljanje, kar pomeni da smo 95% na podzavestnih programih (avto –pilot). Zavestni ste samo 5% v celotnem dnevu. Sreča je v zavestnem umu, samo 5% pa ste zavestni. In to ustvari vaše obnašanje, ampak še vedno se 95% obnašate po vaših starih programih.


Bi videli svoje programe? NE, ker kadar ZAVEST deluje, se avtomatično vklopi PODZAVEST in s tem PODZAVESTNI PROGRAMI.

Kako vem, kdaj nisem na programu? Npr. Vsi smo to že doživeli vsaj enkrat v življenju, ko ste bili zaljubljeni. V trenutku, ko se zaljubiš nehaš vrteti svoje podzavestne programe. Postaneš super zdrav in imaš ogromno energije. Spomnite se kako je bilo, ne potrebujete spanja in ne hrane. Ko se zaljubite se počutite, kot da obstaja raj na zemlji. Življenje je lepo in čudovito in ni važno kako slabo je bilo vaše življenje pred tem. Enostavno ste manifestirali raj na zemlji. Tako lahko živite vsak dan.

Kaj pa če reprogramiram podzavest? Če se reprogramiraš za želje in sanje ter spremeniš prepričanja, boš vrtel nov program. Vse izhaja iz tvojega lastnega prepričanja. In tako boš dosegel reprogram tvojega podzavestnega uma. In ko boš ugotovil, da se ti želje in sanje uresničujejo, vrtiš nov program.Kako vidim svoj program? Lahko vidiš vse svoje programe, če samo pogledaš svoje življenje. 95% tvojega življenja je program, to pomeni, da je tvoje življenje tvoj program. Življenje je kot odtis tvojega programa. Za vse kar se moraš močno truditi, da bi v življenju dosegel, tam na tistem področju te tvoj program ne podpira. Pogledaš v življenju, če česa nimaš, kar bi si želel in tam imaš naložene programe, ki te sabotirajo.

Pomemben člen razumevanja naših možganov je tudi retikularni aktivacijski sistem in se nahaja na dnu možganskega debla. Retikularni aktivacijski sistem je odgovoren za prejemanje in filtriranje informacij.

POMEMBNO JE, DA SE ZAVEDATE DA RETIKULARNI AKTIVACIJSKI SISTEM IZBERE SAMO TISTE INFORMACIJE, KI SE UJEMAJO Z VAŠIMI PODZAVESTNIMI PREPRIČANJI OZ. VAŠIM PROGRAMOM. TO POMENI, DA KAR NI V VAŠEM PROGRAMU (KAR NI VAŠE PREPRIČANJE V PODZAVSTNEM UMU), NITI NE VIDITE, NITI NE SLIŠITE IN NITI NE ZAZNATE. ČE SI ŽELITE NEKAJ KAR NI NA VAŠEM PROGRAMU TEGA NIKAKOR NE MORETE DOBITI, DOSEČI ALI IMETI. Z DRUGIMI BESEDAMI, TO KAR NI V VAS, NE MORE PRITI DO VAS.

Retikularni aktivacijski sistem pa ima kljub temu napake. Retikularni aktivacijski sistem ne more razlikovati med resničnim in izmišljenim dogodkom oz. realnostjo, kar lahko mi izkoristimo sebi v prid. S pomočjo pozitivnih misli in vizualizacije ustvarimo sliko svojega želenega uspeha, namere in usmerimo pozornost retikularnega aktivacijskega sistema na posamezne zunanje dražljaje, ki vibrirajo s frekvenco naše vizije. Retikularni aktivacijski sistem zazna kot našo vizijo kot pomembno in manifestacija se lahko prične.

DR. BRUCE LIPTON MED DRUGIM PRIPOROČA UPORABO PONOVNE POVEZAVE KOT POMOČ PRI DVIGU ZAVESTI IN VAŠE VIBRACIJE. VEČ O PONOVNI POVEZAVI IN NJENEM DELOVANJU LAHKO PREBERETE NA NAŠI DRUGI INTERNETNI POVEZAVI - www.povezitese.si


6. MEDITACIJE

Za vas smo pripravili 2 osnovni meditaciji:


-       MEDITACIJA ODPIRANJA SRCA in
-       MEDITACIJA ZAVESTNA PRISOTNOST V TELESU ali PRIZEMLJITEV TELESA.


Obe meditaciji sta kratki, enostavni in primerni za vsakdanjo uporabo. Meditacijista posneti na frekvenčni glasbi. Podlaga meditacij so zdravilne in dobrodejnefrekvence, ki vam dodatno pomagajo na vaši poti. Meditacije so prav zaradi tegaedinstvene in zelo učinkovite.


Kaj pa je frekvenčna glasba?

To je glasba, ki vas z vnesenimi neslišnimi frekvencami dodatno spodbuja kvaši rasti, osebnemu razvoju in harmoniji na vseh področjih vašega življenja.Prav tako, vas takšna glasba zdravi in odpravlja energetske blokade. Več o močiglasbe oz. frekvenc je napisano na naši internetni strani pod dogodki/blog.

Meditacija je posneta v Studio Krajnik, glasba: Jure Krajnik, frekvence: Miran Vučko.


ZAKLJUČEK:

Postanite bolj zavestni. Poslušajte glas v svoji glavi. Ta glas v vaši glavi ni bog, glas v vaši glavi je samo program vaše preteklosti, kjer ste se naučili preživeti. To je vse, kar je! Bodite gospodar vašega uma, ker je vaš um kot »mali razposajen otrok«, ki potrebuje sprejetje, sočutje, pozornost ter vodstvo in navodila. Zato negujte vaš um, da bo mlad, vesel, srečen, da bo mislil lepe misli. Ne pojdite v razgovor s svojim umom, ker ne boste zmagali. Zmagal bo um, ker je to vaš program. Recite samo: Hvala, ker deliš to z mano in se osredotočite na to, kar počnete – na sedanji trenutek. Edina ovira v življenju, da ne živite svojih sanj je vaš um, in edina pot v življenju, ki manifestira vaše sanje, je vaš um. Vaš um je ustvaril vse, kar danes vi ste in imate v vašem življenju. Začnite misliti, govoriti in čutiti drugače ter dobili boste drugačne rezultate. Zabavajte se in bodite hvaležni za vse v svojem življenju. Zgodilo se bo točno to, kar se mora in vedno se zgodi najboljše. Sprostite se, vse bo dobro!