Terapije

Pomagajte sebi in naredite nekaj zase! Za začetek se imate lahko preprosto RADI. 
Če vas pokliče srce, smo mi tu za vas, da vam pokažemo pot. Ta pot pomaga nam, da rastemo in se razvijamo. Mogoče je prav ta pot, prava tudi za vas. Odločitev je vaša! 

1. ČIŠČENJE BLOKAD NA ČAKRAH NA DALJAVO

Čiščenje blokad na čakrah se opravi na daljavo. Za vas lahko preverimo - vaše največje blokade na čakrah in jih uravnovesimo.

Priporočamo čiščenje blokad na čakrah na mesečni ravni. Cena 33,00 EUR. 

NAKAZILO PLAČILA:  Zavod Odprto srce, Partizanska cesta 43, 4220 Škofja Loka Bančni račun: SI56 0510 0801 4143 077 pri Abanki d.d..

Lahko pa nas pokličete tudi po telefonu 040 55 44 31, vsak dan od ponedeljka do petka od 9 – 15 ure. 

Z vašimi podatki ravnamo v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov in jih uporabljam izključno za namene terapije s skalarno energijo, ponovno povezavo in čiščenja čaker na daljavo.

2. SKALARNA TERAPIJA NA DALJAVO

Lahko vam ponudimo skalarno terapijo ter vas povrnemo v harmonijo na vseh nivojih vašega življenja - fizični, čustveni, umski, duhovni. Posledica tega je lahko tudi vaša ozdravitev oz. aktivacija samozdravilnih procesov ter seveda tudi osebna rast posameznika.

Priporočene so 3 terapije s Skalarno energijo, ponovitev samo po travmatičnih dogodkih. Cena terapije je 55,00 EUR.

NAKAZILO PLAČILA:  Zavod Odprto srce, Partizanska cesta 43, 4220 Škofja Loka Bančni račun: SI56 0510 0801 4143 077 pri Abanki d.d..

Lahko pa nas pokličete tudi po telefonu 040 55 44 31, vsak dan od ponedeljka do petka od 9 – 15 ure.

VEČ O PONOVNI POVEZAVI SI LAHKO PREBERETE NA NAŠI DRUGI INTERNETNI POVEZAVI: www.povezitese.si.


3. ENERGETSKI NAKIT

Energetski nakit nam lahko pomaga na vseh področjih našega življenja. Kristali so kot živa bitja, ki nam pomagajo dvigovati našo vibracijo. Kristali so različni in se uporabljajo za različne namene. Kristali imajo veliko moč – transformirajo energijo, čistijo negativno energijo in zdravijo. Kristali nam pomagajo pri zdravljenju blokiranih čaker, pri čiščenju energetskega polja, pri stimulaciji refleksnih točk, masaži, akupunkturi … Ljudje že od pradavnine nosijo okoli vratu amulete in različne kristale, ker so verjeli v njihovo »čarobno« moč.

Predvsem pa so lep okras!

VES NAKIT, KI SE PRODAJA V NAŠI SPLETNI TRGOVINI JE ENERGETSKO OČIŠČEN IN INFORMIRAN NA VIBRACIJO LJUBEZNI.


Energetski nakit Zavoda Odprto srce je napolnjen z univerzalno energijo vesolja in je informiran (programiran) tako, da nenehno sprejema svetlobo, kot nekakšen magnet. S torzijskim poljem sem ustvarila prenos informacij in ga uglasila na 528 Hz, to je vibracija ljubezni. Vibracija ljubezni vam odpira srce in vas ponovno poveže z vašo dušo, da lažje zaživite svoj avtentični (pravi) jaz. Vibracija LJUBEZNI na lestvici človeške zavesti po Dr. David R. Hawkins predstavlja vašo moč, da zaživite svoj namen. Vibracija LJUBEZNI nas povezuje s čustvom čaščenja našega življenja, procesom razodetja in uvida v našo dušo ter našega poslanstva na zemlji, in s pogledom na naše življenje, ki je bolj prijazno in srečno.


5. SLIKANICE ZA OTROKE ZA REPROGRAMIRANJE UMA Z VIBRACIJO LJUBEZNI

AFIRMACIJE

Slikanice otrokom preko pozitivnih afirmacij oz. pozitivnih stavkov pomagajo pri občutku vrednosti, ljubezni do sebe in reprogramiranju uma. Ljubezen do sebe pa je ključ do uspeha v življenju.Afirmacija je vsaka pozitivna trditev v sedanjiku in v prvi osebi ednine, ki si jo izgovarjamo po tiho ali na glas. Z afirmacijami odženemo negativne misli in reprogramiramo um.

Ozadje, ki je krivo za negativne programe, se skriva v zgodnjem otroštvu do 7 leta starosti.

Mnogim so starši govorili:

• Bodi tiho in potrpi!

• Kdor visoko leta, nizko pade. Pozabili pa so povedati, da kdor visoko leta, lahko tudi visoko pristane.

• Tega si ne zaslužiš. Nisi dovolj pridna.

• Genitalije so grde.

• Iz tebe ne bo nič.

• Če ne ubogaš, si poredna punčka. (Če ne narediš tako kot jaz hočem, si ne zaslužiš ljubezni.)

• Ljudem ne smeš zaupati.

• Bodi skromen – skromnost je lepa čednost.

• Denar in poštenost ne gresta skupaj.

• Kakšen štor si.

• Kako si neumna …

To so programi, ki se shranijo v podzavest. Podzavedni um pa je milijonkrat močnejši od zavestnega uma. Šele kadar reprogramirate PODZAVESTNI UM in ga uskladite z ZAVESTNIM, lahko v življenju napredujete. Uskladitev obeh umov je temeljni ključ za optimalno povečanje vaše uspešnosti. Ko združimo svoj zavestni in podzavestni um, imamo dostop do večjega potenciala. In šele takrat lahko začnemo živeti svoje sanje!


SVETA GEOMETRIJA – ROŽA ŽIVLJENJA

Slikanice vsebujejo tudi sveto geometrijo – rožo življenja.


• Kaj je Roža življenja?

Sveta geometrija rože življenja je tako stara kot svet. Vse v stvarstvu temelji na tem osnovnem vzorcu. Ta univerzalni vzorec so uporabljale vse stare kulture že v prazgodovini in v času nastajanja religij. To je vzorec, ki ga še danes pozna vsak Zemljan, ne glede na versko pripadnost. Roža življenja izžareva harmonijo svete geometrije in predstavlja neskončnost. Je vzorec življenja, po katerem je ustvarjeno stvarstvo in ki prepleta vse ustvarjeno. Roža življenja ponazarja povezanost vseh živih bitij, vezi, ki jih skoznje tke življenje, eno zavest, ki teče skozi vse. Grobo poenostavljeno lahko rečemo, da ta simbol pomeni življenje samo.

VIBRACIJA LJUBEZNI

Vibracija ljubezni je vibracija s katero sama ustvarjam vse kar kreiram iz srca. Otroci in starši čutijo to vibracijo ljubezni, saj jih pomiri, nasmeji in osreči.

• KAJ JE VIBRACIJA - DR. MASARU EMOTO japonski znanstvenik, ki je dokazal, da z mislimi oz. namero spremeniš svojo realnost. Iz tega sledi, da z vibracijo, ki jo oddajaš, privlačiš enako vibracijo. Z vibracijo ustvarjamo svojo realnost. S pozitivno vibracijo sprožiš pozitivne stvari. Z neg. pa negativne.


• LESTVICA STANJA ČLOVEŠKE ZAVESTI po dr. David R. Hawkinsu – VIBRACIJA LJUBEZNI 500 ENOT - Razložil in opredelil je različna stanja zavesti in njihov vpliv na našo realnost ter kvaliteto življenja. Tako, da je ocenil vsako človeško čustvo in njegovo vibracijo. Nižje kot kotira čustvo, nižja oz. bolj neprijetna, razdiralna in zaviralna je vibracija, ki jo oddaja (sram, krivda, apatija, žalost, strah, želja, jeza, ponos). Nižje vibracije po zakonu privlačnosti v naša življenja prinašajo težke okoliščine, bolezni, motijo naš naravni napredek, rast in razvoj. Za nižje vibracije potrebujemo več energije, saj vse delamo preko SILE (kar pomeni, da nismo v moči). Nasprotno je stanje, ki na lestvici dosega nad 200 enot, to je POGUM, takrat pridobimo moč za rast in razvoj (pogum, nevtralnost, voljnost, sprejemanje, modrost, ljubezen, radost, mir, razsvetljenje). Od POGUMA naprej je v življenju vse lažje. POZITIVNA ČUSTVA (VIŠJE VIBRACIJE) POSPEŠIJO NAŠ NAPREDEK, RAST IN RAZVOJ.Več o reprogramiranju si lahko preberete na naši internetni strani pod Dogodki/Blog - objave.... Dr. Bruce Lipton, dr. Joe Dispenza in Reprogramiranje uma.


ZAKLJUČEK:

Postanite bolj zavestni. Poslušajte glas v svoji glavi. Ta glas v vaši glavi ni bog, glas v vaši glavi je samo program vaše preteklosti, kjer ste se naučili preživeti. To je vse, kar je!Bodite gospodar vašega uma, ker je vaš um kot »mali razposajen otrok«, ki potrebuje sprejetje, sočutje, pozornost ter vodstvo in navodila. Ne verjemite vsega svojemu umu. Ampak negujte vaš um, da bo mlad, vesel, srečen, da bo mislil lepe misli. 

Edina ovira v življenju, da ne živite svojih sanj je vaš um, in edina pot v življenju, ki manifestira vaše sanje, je vaš um. Vaš um je ustvaril vse, kar danes vi ste in imate v vašem življenju.

Začnite misliti, govoriti, čutiti in delati drugače ter dobili boste drugačne rezultate. Zabavajte se in bodite hvaležni za vse v svojem življenju. Zgodilo se bo točno to, kar se mora in vedno se zgodi najboljše za vas.

Sprostite se, vse bo dobro!